+30 694 568 4881

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
"+30 ülke kodu ile başlamakta olan telefon numaraları Yunanistan'a aittir.
694 kodu ile başlayan numaranın Erimanthia, Halandritsa, Issoma Patras, Kalamos şehirlerine ait olduğunu göstermektedir"

Böyle numaraları paylaşalım ki millet google de arttığı zaman bu sayfayı görsün dolandırıcı olduğunu anlasın.

Paylaşmaya gerek yok. +90 ile başlamayan her numara yurtdışıdır. Oralarda yaşayan eşiniz dostunuz yoksa açmayın. Bu kadar basit. Elin gavurunun her dolandırıcı numarasını kaydetmeye gerek yok. Kendi memleketinizin numarasını bin, yeter.

Merak ettim yahu geçen gün benide Slovenya dan aramışlar, telefonu cevaplarsak nasıl dolandırılıyoruz , ne diyor eleman hipnozmu yapıyor :)

Cevaplarsanız birşey olmuyor, ama cevaplayamazsınız. Çünkü sinyal telefona ulaşır ulaşmaz arama sonlanıyor. Amaç sizin onları geri aramanız.

Peki geri arayınca ne oluyor , virüs gibi birşeymi geliyor telefonumuza ?

Yüklü bir fatura geliyor. Ama o nasıl oluyor, fikrim yok.

---------- Mesajlar birleştirildi - 22:27 ---------- bir önceki mesaj zamanı 22:16 ----------

Arayan siz olduğunuz için de faturaya itiraz edemiyorsunuz.

Motosikleti
600RR
Beni de aradı açtım ve çok güzel sesli bir bayan ile görüştüm,kendisi bana buluşma teklif etti ve Türkiyeye gelmek için para istedi tabiki diyip bin lira gönderdim:)

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar