30.08.2005 Abant Gölü Gezisi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
koraytars abi sen bu tarafı hiç düşünme antalya grubu her zaman ve her durumda hazırdır.bunu bilin yeter.

Yaa ben ne zaman gelebilicem bu gezilere :pale:
Ben de gelmek istiyorum :pale: :pale:

Değerli motor tutkunu arkadaşlar aman diyim çimenlere sulama yapılan virajlı yol kenarlarında dikkatli yol alın. bunu hepimizin çok iyi bildiğini biliyorum ama 2 gün önce başımdan kötü bir kaza geçirmem sebebiyle tekrar bu önemli konuyu hatırlatmak istedim.

:cyclopsani: :pale: :wiinkk:

arkadaşlar toplantının kesin tarih ve saatini organize ederek bana bildirirseniz abanta gelmek isterim.sizin gibi asi ve asil ruhlu motorcu kardeşlerimle beraber olup güzel dakika ve saniyeleri paylaşmak beni dünyadaki herşeyden çok onure eder.muhakkak toplantıya benide çağırın.telefonum 05332466108 Hasan ARVASİ MSN ADRESİ[email protected] hoşkalın hoşçakalın allah kaza bela vermesin.hepinizi korusun Amin

Admin
Yönetici
Motosikleti
Yamaha MT-09 Tracer
Basligi Duyurular Bolumune tasıyorum
Ayrıca bulusma yerleri ve guzargah bilgilerini detaylı bir sekilde ilk mesaja yazarsanız herkes net birbilgiye sahip olur

herkes katılabilir...
:flower: :flower: :flower:

sevgilerimle...
saygılar...

Allah'tan bir aksilik çıkmazsa Düzce'den ben de katılmak düşüncesindeyim. Bize yakın Abant.

Kurallar, şartlar belli mi?

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Ne oldu bu gezi ....Hic ses yok...Tarih yaklasti...

Arkadaşlar bende siteye yeni üye oldum. :pl: Baktım ki hareket var bende de abant gezisine gelmek isterim. :queen: Ama yer ve zamanın doğru şekilde düzenlenmesi lazım bu konu üzerinde hassassiyet göstermenizi rica ederim :queen:

slm koray dostum biz tatildeyken gezi konusunda bi sonuca varılmamış hayırdır jınlun cu dostlarımız gezmeyi sevmiyorlarmı :king:

Yarin 30 Agustos bu organ1zasyon için bugunden herseyin bitmis olmasi gerekirdi.
Artik cok gec bence.

Ozaman yarin Ankaraya gelecek motorcu dostlarla bulusman1n yollar1n1 ar1yalim bir baslik vardi 30 agustos Ankara gezisi gibi..

koraytras' Alıntı:
herkes katılabilir...
:flower: :flower: :flower:

sevgilerimle...
saygılar...
koraytras efendi tüm konusmalarinin tras oldugunu bize ispatladi arkadaslar..Ben ankarali olarak yarin 12 gibi migros emniyet tarafi yani yan tarafda olucam isteyen gelir.. :king:

silvergun, :) Güzel espri benide bekLe. İstanbuldan gelecek Grup 9-10 gibi Ankarada olamayı planlıyorlar onlara katılmak lazım

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar