30.08.2005 Abant Gölü Gezisi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
:queen: :queen: :queen:
arkadaşlar;
biz jinlun forum başlığı altında başlattığımız ve hep beraber çok güzel bir piknik olmasını düşlediğimiz bir organizasyona adım adım ilerliyoruz her geçen gün gerek yakın çevrelerimizden gerek diğer sitelerden haberdar olan motorsever arkadaşlar bu sese kulak vermeye başladı. hepimizin katılımıyla
bu sitedeki arkadaşlıklarımızı ve güzel muhabbetimizi hem tanışma olarak hemde eğlence ve yaza veda pikniğinde pekiştirmek istiyoruz...
bunun için tüm arkadaşlarımızı bekliyoruz...
pikniğin detaylarına gelince herkes özgür tamamen katılmak, kaynaşmak, tanışmak ve özgürlük temel hedef.dileyen günübirlik katılabilir dileyen çadırıyla gelip kamp yapabilir...tabi bunu sizden gelecek yeni fikirlerle destekleyebiliriz... organizasyon hepimizin, her fikir ve düşünce değerlendirilecektir...
mutlaka ve mutlaka düşüncelerinizi fikirlerinizi en önemlisi katılımlarınızı bekliyoruz... msn: [email protected]
sevgilerimle...
saygılar...
:queen: :queen: :queen:[/b]

gurzan' Alıntı:
elmasdag, BBRR, shadow-wt, metal, doctorx gelirse, bende gelirim :p
İnşallah kardeşim Allah kısmet ederse neden olmasın :cherry:
koraytras burayada mı yazdın be kardeşim .sırf senin yazılarından kurtulmak için çine bile gelirim yeterrrrrrrrrr yazma artıkkk :cherry:
(bu arada banlanacaksın haberinolsun skull görürse yandın :cherry: )

eyvallah shadow-vt yeterki sen gel suya bile yazarım :cherry:
istiyorum herkes gelsin istiyorum buna gönül vermiş insanların hepsiyele tanışıyım,
bunu istemek banlanmayı gerektiriyorsa banlayın :sunny:
sevgilerimle...
saygılar...
:flower: :flower: :flower:

koraytras' Alıntı:
bunu istemek banlanmayı gerektiriyorsa banlayın :sunny:

koptum walla yeni bir ata sözümüz oldu artık :cherry: :cherry: :cherry:
sevmek suçsa cezam idam olsun be gülüm celladımda sen ol hatda , kroyum ama motorcuyum

Lütfen detaylı bilgi verin nerede ne zaman yer olarak belirtin aranızda olmaktan onur duyarım..

arkadaslar bende boyle bır gezıye katılmak ısterım lutfen daha detaylı bılgıler verın nezman nereye nerden gidiliyor gibi arkdas getırebılırmıyız(baska motorcular)

Bu Mesaj Moderator tarafindan düzenlenmiştir.
altalta aynı içerikli veya ayrı içerikli mesaj atmak flood oldugu için yasaktır. Aklınıza sonradan bir şey gelirse postunuzun altında cevap yoksa önceki mesajınızda DEĞİŞTİR butonuna tıklayarak o mesajına ekleme yapınız... Flood içerikli mesajlar silinir. Tekrarı halinde kullanıcıda art niyet tespit edilirse forumdan uzaklastırılır...

- Forum admin ve yöneticileri kurallara uymayan mesajlari degistirme ve silme hakkina sahiplerdir.
- Foruma üye olan herkes Forum Kurallarını kabul etmiş sayılır.
- Şikâyetler için... [email protected]
********************I**********************

arkadaşlar herşey çok güzel gidiyor inanın katılım beklediğimin çok çok üzerinde.gelen fikirler ve düşünceler çok güzel. tabi en çok konuşulanlar. her şehir için kaçta nerede nasıl hareket edilicek.zamanın daha çok olmasından dolayı gün yaklaştıkça hepimizden gelen fikirler doğrultusunda bunların hepsini netleştiricem ve sonuçta ortaya hepimizin ortaklaşa aldığı ve herkesi uyması gerekli kararlar çıkacak bunlar hepimizin kararı olacak.çok yakında net katılım listesi ve hangi şehirlerden nerelerde saat kaçta kimin liderliğinde hareket edileceği netleşecek.
sevgilerimle...
saygılar...

koraytras, amma tırmaladın abicim toplantı diye :silent: Organizatör gördüm seni :cherry:

Şaka bir yana otuz küsür mesaj atmışın forumlara neredeyse hepsi toplanıyoruz anafikri üzerine kurulu :pr: Ama umarım amacına ulaşırsın, güzel bir toplantı olur :king:

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Iyi guzel de arkadasim abant biraz uzak kacti gibi. Kac km di orasi Istanbula?

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
doktor, korkuyorum :sunny:

sevgili motor tutkunu arkadaşlar;
30.08.2005 abant gezisi için daha önceki yazılarımda değindiğim üzere kesin kayıtlar ve bu geziyle ilgili net açıklamalar için henüz erken olduğu için bir açıklama olmayışının sebebi bundandır. ama tarih yaklaştıkça birçok soru işaratleri netleşecek ve gerekli sitelerdeki forumlarda bütün detaylar açıklamalı bir şekilde belirtilecektir.bu gezinin bu kadar erken duyurulmasının sebebi yalnız ve yalnız katılımın mümkün olduğunca çok olması sağlamak ve beraberinde de büyük bir partiye festivale eğlenceye ve her yıl tekrarlanacak gelenekselleşecek bir geziye dönüşmesinin temennisidir. bütün fikirler ve düşünceler için teşekkürler hepsi değerlendirilip uygulamaya dökülüyor...
sevgilerimle...
saygılar...
:flower: :flower: :flower:

Şimdi Hocam, Ankara ve burası için sorun yok. Ama diger yerlerden gelecek arkadaşlar sanırım biraz zorlanır. Birde bu motorları alanların forumlardan okudugumuz kadarıyla büyük bir kısmı yeni kullanıcı. Daha önce dediklerimi tekrarlıyorum. Yer olarak daha ortalarda biryer bulunmalı yada digerler yerlerden gelecekler çok iyi organize olup guruplar halinde yolculuk etmeli. Tarih olarakta herkesin 30 Agustosta izin yapabilecegini sanmıyorum. 27-28 agustos bence daha iyi hem iki güne yayılmış olur. Hemde daha çok kişi iznli olur. Bunlar nacizane düşüncelerim.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar