30 06 2010 çarşamba 20.30 dan itibaren küçük çamlıca buluşması

merhaba arkadaşlar siteyi yeni açanlar akşam sefası manzara eşliğinde yapmak isteyenler küçük çamlıca üçpınarlar caddesindeki o ağacın altında saadet sokakla kapıağası sokak arasındaki kalan çay çahbeşinde buluşup manzara ve güzel bir atmosfer eşliğinde sohbet keyif yapmak isteyen arkadaşları davet ediyoruz. sizlerde bizlere katılmak istiyorsanız akşam 20.30 dan sonra ister ailenizle isterse arkadaşlarınızla isterseniz yanlız gelerek buradaki keyifli ortamın tadını çıkabilirsiniz hepinizi bekliyoruz sevgilerle...

ara sıra giderz ailecek çay içmeye,şu 'da var her gün önünden geçiyorum mecburen işe giderken.iş yeri küçük çamlıca'da.güzel manzara, bol temiz hava,vakit denk gelirse geçerken bakar uğrarım ara sıra :)

Konuyu bugün gördüm. Bu buluşmalar gerçekleşmeye başladı mı? Devam ediyor mu? Edecek mi?

Hangi günler gidiyorsunuz? Ben karşıda oturuyorum, tek başıma çayın keyfini pek alamam :)

Sadece 30 haziran için açılmış bir başlık bu anladığım kadarıyla..herkes rutin gibi algılamış sanırım :)

Aslında rutin olsa ne güzel olur..
Bizim dürümcünün orayı organize etsek mi Alper :)

arkadaşın canı sıkılmış konu açmış,sonra ortalarda yok.bu tarz konu kirliliği yapanlara aslında kısıtlama getireceksin konu açmaya.
birde eskiden vardı kapattılar biliyorsunuz günlük sohbet gibi buluşma topicleri açmaya,örk:caddebostan sahil hesabı.

Arada olsa ne güzel olur :) Alper Ve engin Usta Organize edin arada dürüm yiyelim :p

öyle bir mekan belirleyip görüşüp sohbet edilebilir ancak site üstünden o akşamın geyiğini çevirme olmasın. site sadece toplanıldığını, katılım beklendiğini duyurma amacını aşmasın. :) aşarsa sohbeti de bırakırım, basligi da takip etmem ona göre :mrgreen:

caddebostan sahil topi kapandı ne fark etti insanlar yine her akşam buluşup sohbet ediyor,değişen yok sadece mt üzerinden sohbet etmiyorlar.insanları fazla sıkboğaz edince insanlarda özgür iradeleri doğrultusunda farklı sitelere kayıyor doğal olarak....bende sevmem paylaşım sitesinde geyik muhabbetini ama hayla iş olsun diye konu açan bir sürü insan mevcut onları'da engellemeli konuları silmeli.

Bence farklı sitelere kaysınlar zaten. Motosikletle ilgili hiçbirşey bulunmayan bir sohbetin, motosiklet forumu içinde olması anlamsız. Motosiklet önce amaçken araç oluyor, sonra araçlıktan da çıkıyor tamamen konu dışı oluyor. Geyiğe karşı değilim, ama bence motosiklet sitesi geyik yeri değil. Zaten bir forum formatını karşılıklı sohbet için kullanmak ne kadar sağlıklı ve pratik o ayrı bir tartışma konusu. Başka bir yerde rastlamadım belki de var ama bana onu da biz icat ettik gibi geliyor.

Motosikleti
Cbr 650F
şu anlık motorum yok ama eşlik ederim
o çay bahçesi bizim akrabaların bu arada :D

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar