30.000 TL'e Hatchback Araç Önerisi

İlginç bir forum oldugumuzun kanıtı :) yorumlara maddelerle cevap vereyim

- Fusion 2006 modeldi, sert süspansiyonlar ve km artışı 10 yaşındaki hali ile satmamın belli bir mantığı var pişman niye olayım sattıgıma ne kadar saçma düşünceler bunlar alttarafı araba :) tekrar fusion almam muadilleri var bu ulkede tbikide fakat istediğim araç 1 paragraf ile orada yazmakta.

- Başka araç veya punto önerenler benim elimde olsa fiesta alırdım, fakat yukarıda anlattıgım gibi nispeten 'geniş' hb ihtiyacım var. Sanırım 35 e focus hb alacagım :)

Bence yinede eski aracı satmasaydın diyenler biraz haklı, yaşı gelen aracı değiştirmek istiyoruz ama maddeler arasında ayağımı yerden kessin(motorcu bakışı)olduğu için, sattığınız temisse yaşına göre bir daha onu bile bulmak 5-6 ay alabilir.

Geniş kısmı biraz tuhaf ama boy 1.90 a yakınsa b segmenti hiçbir araçta sürücünün arkası rahat edemez. genişten kasıt buysa focus veya C4 yoksa yerine göre yaşı ve km si düşük yürütmesi ucuz olduğundan punto dynamic yüksek donanımlılar focus ve C4 gibi araçlara tercih sebebi olabilir.

bu biraz da zevk ve tercih meselesi...

Bence yinede eski aracı satmasaydın diyenler biraz haklı, yaşı gelen aracı değiştirmek istiyoruz ama maddeler arasında ayağımı yerden kessin(motorcu bakışı)olduğu için, sattığınız temisse yaşına göre bir daha onu bile bulmak 5-6 ay alabilir.

Geniş kısmı biraz tuhaf ama boy 1.90 a yakınsa b segmenti hiçbir araçta sürücünün arkası rahat edemez. genişten kasıt buysa focus veya C4 yoksa yerine göre yaşı ve km si düşük yürütmesi ucuz olduğundan punto dynamic yüksek donanımlılar focus ve C4 gibi araçlara tercih sebebi olabilir.

bu biraz da zevk ve tercih meselesi...

haklı haksız mevzusu değilki mal bu 2006 modelı satarsın 2008 alırsın bulamazsan başka araba alırsın benim elime 50 bin tl para geçti bende satıp yerine araç alacagım bu kadar basit olay bulamazsam almam arabasızlık öldürmez. Ayagımı yerden kessin diye tofaşa binmem, geniş gorunmesini istememin tek sebebi annemin sportif araçları sevmemesi fakat c4 ford focus ve sandero u ve bunun gibi araçları begenmesidir, punto olmaz yoksa ben çok seviyorum puntoyu..

---------- Mesajlar birleştirildi - 16:57 ---------- bir önceki mesaj zamanı 16:47 ----------

Clio 3 2012 90 beygir olanını öneririm. Hem motor performansı olarak çok doyurucu olur. Hem de yakıt olarak ciddi keyif verir. Konya-İstanbul arası 110 km /saat hız sabitleyerek 3.9 ortalama ile gittim geri döndüm. 60 litrelik depo ile 1400 ün üzerinde yol yapmak mümkün. Kışın dizel olmasına rağmen ısınması harika. Ayrıca Renault yedek parça olarak çok uygun. Aracın Extreme Edition versiyonu en üst donanım paketi olmamasına rağmen hız sabitleme ve limitatör içeriyor. Uzun yolda da sıkıntın olmaz. Aracın suspansiyonları çok konforlu yolculuk imkanı sağlıyor.Bence bir incele.

Limitator nedir bilmiyorum fakat dediğiniz gibi 28 30 bandında dediğiniz donanım paketinde gerçekten güzel araçlar var, bunuda düşüneceğim teşekkürler

tofaş mevzusu ayağı yerden kesme değil bana göre kesilmesede olur:)

Benim yerden kesmeden kastım clio, punto, dacia gibi fiyatı 25-30 bandında dizel ve basic 5-6 yaş Ncap 4-5 yıldız abs modeller,esp de fena olmaz:)

daha üst donanım ve c segmenti araçlar biraz daha ötesi bu kavramın...

Son düzenleme:

DKN

tofaş mevzusu ayağı yerden kesme değil bana göre kesilmesede olur:)

Benim yerden kesmeden kastım clio, punto, dacia gibi fiyatı 25-30 bandında dizel ve basic 5-6 yaş Ncap 4-5 yıldız abs modeller,esp de fena olmaz:)

daha üst donanım ve c segmenti araçlar biraz daha ötesi bu kavramın...

sen hiç murat kullandın mı dostum onun adı tofaşk dır :) ha şuan araba alıcak olsam bu anadol yada toros olurdu. bu arabaların kendilerine has bi karizması var direksiyonu hiçbir arabaya benzemez. yani kullanmayan anlayamaz sürekli abs den esp den bahseder

o paraya dizel otomatik istersen 2011-2012-2013 model bir araç biliyorum..

çok ekonomik,saydığın hb araçlardan daha kullanışlı,kullandığın füzyon gibi yerden yüksek..

ikinci eli canlı,yedek parçası süper ucuz çünkü araç yüzdeyüz yerli :cat:

sen hiç murat kullandın mı dostum onun adı tofaşk dır :) ha şuan araba alıcak olsam bu anadol yada toros olurdu. bu arabaların kendilerine has bi karizması var direksiyonu hiçbir arabaya benzemez. yani kullanmayan anlayamaz sürekli abs den esp den bahseder

Yaş itibariyle belki senden fazla kullanmışımdır onlara araba dediğimiz zamanlarda:)Ben araba kullanmaya başladığımda türkiyede abs li araba yoktu:p Doğan Slx baya lükstü, parası olan, yerli araba dışında araç almaya cesearet edemezdi. İnsanlar öyle alışmıştı çünkü. 93 toyota corolla ortalığı kasıp kavurdu, klima yok ABS yok, ama ön camlar otomatik büyük olaylar:)

DKN

Yaş itibariyle belki senden fazla kullanmışımdır onlara araba dediğimiz zamanlarda:)Ben araba kullanmaya başladığımda türkiyede abs li araba yoktu:p Doğan Slx baya lükstü, parası olan, yerli araba dışında araç almaya cesearet edemezdi. İnsanlar öyle alışmıştı çünkü. 93 toyota corolla ortalığı kasıp kavurdu, klima yok ABS yok, ama ön camlar otomatik büyük olaylar:)

76 lık dede seni bi sollasında gör :)ben zamanında her ikisine de sahip oldum şimdi tekrar alacağım :) harleyde enjeksiyonlu üretiyo ama karbüratörlüsünü severler bu öyle birşey yani.

o paraya dizel otomatik istersen 2011-2012-2013 model bir araç biliyorum..

çok ekonomik,saydığın hb araçlardan daha kullanışlı,kullandığın füzyon gibi yerden yüksek..

ikinci eli canlı,yedek parçası süper ucuz çünkü araç yüzdeyüz yerli :cat:

çok merak ettim nedir bu ismi gizli araç :)

çok merak ettim nedir bu ismi gizli araç :)

bunlara genellikle ön yargılı yaklaşıyorlar onun için adını yazmadım :)

fiorino,bipper veya nemo diye geçiyor isimleri üçüde Bursa da aynı fabrikada üretilir..

iç hacmi çok kullanışlıdır,en güzeli dizel vede otomatiği bulunmakda..

fiyatına göre kalitesi iyidir elbetde bir focus la kıyaslanamaz..

bunlara genellikle ön yargılı yaklaşıyorlar onun için adını yazmadım :)

fiorino,bipper veya nemo diye geçiyor isimleri üçüde Bursa da aynı fabrikada üretilir..

iç hacmi çok kullanışlıdır,en güzeli dizel vede otomatiği bulunmakda..

fiyatına göre kalitesi iyidir elbetde bir focus la kıyaslanamaz..

ben o şekil bir araba bakmıyorum malesef :)

FİESTA alabilirsin 2011 modelini 135 bin km'dir kullanıyorum
, memnunum, hiç sıkıntı çıkarmadı.
Güç çok tatmin edici değil ama idare eder :)

Fluence

Linea

Megane

Cruze

Focus

Astra Sedan

Civic

Bunları araştırabilirsin. Bütçene uygun en geniş hacimli araç bunlar Erman.

Günlük aşırı km yapmam, ara ara kullanırım, ayağımı yerden kessin diye alıyorum diyorsan benzinli modellerinede bakabilirsin.

Yüksek km dizel almaktansa, benzinli araç almak daha mantıklı motor ömrü bakımından. Bilgin olsun.

Fluence

Linea

Megane

Cruze

Focus

Astra Sedan

Civic

Bunları araştırabilirsin. Bütçene uygun en geniş hacimli araç bunlar Erman.

Günlük aşırı km yapmam, ara ara kullanırım, ayağımı yerden kessin diye alıyorum diyorsan benzinli modellerinede bakabilirsin.

Yüksek km dizel almaktansa, benzinli araç almak daha mantıklı motor ömrü bakımından. Bilgin olsun.

Konuda yazdım sedan istemiyorum sanırım clio 3 ve focus arasında gidip gelicem focus a forumda sosyal medya ve Tr genelinde baya beğeni var (ben dahil), belki nispeten dusuk km benzinli focusta olabilir haklısın

o zaman ferrari öneriyorum :) o kadar bütçe yok dersen senin için sıfırdan araba tasarlar üretiriz ama biraz daha çıkman lazım

birsürü boş muhabbet konuları mevcut burda boş yapmayalım

---------- Mesajlar birleştirildi - 17:29 ---------- bir önceki mesaj zamanı 17:22 ----------

FİESTA alabilirsin 2011 modelini 135 bin km'dir kullanıyorum
, memnunum, hiç sıkıntı çıkarmadı.
Güç çok tatmin edici değil ama idare eder :)

fiesta çok istiyorum fakat annem küçük araba diye sevmiyor ve ona beğendirmem lazım birazda :)

ticaret taksicilik yapmıyorsan dacia alma. ford iyidir, biner işini görürsün. C4 ile hem işini görür hem keyif yaparsın.hem işini görüp hem keyif yapıp hem güvenlik-donanımdan ödün vermeyim az da fiyakam olsun dyorsan mazda 3

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar