30.000 TL ye kadar chopper tavsiye

merhabalar arkadaşlar birkaç gündür araştırıyorum iyice kafam karıştı, 30 bin tl yi geçmesse sevinirim vericeginiz tavsiyeler :
kullanıcı olarak tavsiyelerinize ihtiyacım var hangi marka ve modeli tercih etmeliyim. şimdiden çok teşekkürler yorumlarınız için.

---------- Mesajlar birleştirildi - 19:53 ---------- bir önceki mesaj zamanı 19:22 ----------

2016 yamaha xv950 mesela ?

Cok eski olmasın istiyorsanız, en iyi 3 seçenek xv950, street750, iron 883 modelleri derim. Yada 2005 2008 honda shadow olabilir ama km leri yuksektir.

iron 883 40 bin den aşağı iyisini bulmak zor. shadow eski ve km çok :(
xv950 ye yekınım şuan. kullanan birileri varsa olumlu olumsuz yazabilirmi arkadaşlar

iron 883 40 bin den aşağı iyisini bulmak zor. shadow eski ve km çok :(
xv950 ye yekınım şuan. kullanan birileri varsa olumlu olumsuz yazabilirmi arkadaşlar

Hava soğutmalı tüm motorlar trafikte çok ısınıyor. Fakat xv950 silindir konumundan dolayı hem çok ısınıyor hem de bacağınızı yakıyor. Trafikte hayattan bezdirir.

Ön takım vasat ve hissiz ama konforlu.

Gösterge paneli hem kötü tasarlanmış hem de sağladığı bilgi çok kısıtlı.

Uzun yola motosikleti severseniz katlanırsınız ama artçılı uzun yol için aynı şeyi söylemek güç.

iron'a göre daha kompakt, kolay, rahat, performanslı ve güvenli. iron'dan daha ucuz, basit, taklit ve ruhsuz.

shadow veya dragstar gibi birşey arıyorsanız, xvs950 zorlayın. 15 yaşında motosiklete 25000tl vermek spesifik bir zevk yoksa olacak iş değil.

Fiyat 30.000 sınırını biraz aşabilir ama vulcan s de düşünebilirsiniz..

Motosikleti
XV250 - FZ6
Eskilerden, son derece performanslı bir seçenek;

https://www.sahibinden.com/ilan/vasi...79182772/detay

Muhakkak uğraştıracak tabi

Muthis gorunuyor bu. Motorum olmasa bunu kesin alirdim.

Motosikleti
BWS 100
intruder m 800 düşünecek olursan hocam el et.
Memnun olduğum motosikletimi satmayı düşünüyorum. Evlendim, enduro tarzı daha uzun yol makinası düşünüyorum.
18 bin'de 06 model. Malum siteye ilan koymadım.

Bu tarz birşey alacak olsam shadow dragstar alacağıma yine bunu alırdım. Ama street 750 de düşünmedim değil de. Ancak harleyle alakası yok falan dediler. servis parça falan derken bizim ufak şehirde nerede kimi bulacaksın diye silmiştim kafamdan.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar