- Konu Yazar
Yararı olur zararı olmaz benim düşüncem hem öyle çok pahalı bişey değil yağ 20 lira bende ne olur nolmaz diye bu şekil yapıyorumHer 1000 km dr yağ değişmek neymiş. Yazık paranıza.
Yararı olur zararı olmaz benim düşüncem hem öyle çok pahalı bişey değil yağ 20 lira bende ne olur nolmaz diye bu şekil yapıyorumHer 1000 km dr yağ değişmek neymiş. Yazık paranıza.
Tamam işte aradığım cevap buydu teşekkürlerEvet Motor açılır.
Benim aldığım çelik 125 de 4 5 aydrı yatan bir motormuş. kmde düşük ama baya hırpalanmış ve sağır dı. İlk aldım bakım buji lastık değişti basıyorum basıyorum 80 kmh 90 demiyor 2 hafta kadar hep son zınnn zınn edene kdar kullandım canın çıkardım :queen: sanki piston çıkıcak gibime geliyordu kalça masajı yapıyordu titreşimden. 110 115 görür oldu dişliler değişti vs 128 kmh gördüm zorladım düz egimsiz yolda tabi bu dişli değişimini 90 100 de rahat gitmesi için yaptım 20 30 kmlik yollarda.
Bu aralar yağ değişimi olaacak bin km civarı oldu yaz bakımı buji değiştiririm tamamdır. Bende ısıtmadan 3 5 dk kendı kendıne çalışmadan çıkmam yola işim bitiiğindede 1 2 dk rolanti çalışır öyle kapatırım.