3 yunusu vurmuşlar

VINVIN kartalinda dedigi gibi mt üyeleri boyle bi konuya asla duyarsiz kalmaz su an zuhtupasanin soylediklerine gore beklemedeyiz ama Dualarimiz onlarla destegimiz eksik olmaz..

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
evet derli toplu bir başlık bence daha iyi olur ve bütün mt gruplarına haberin geçilmesi gerek

araltı sen olmadan olmaz kardeşim zaten.ama sieldeki geziden az kalırsak yuh bize umarım fazla oluruz.

bende her türlü organizasyona hazırım arkadaşlar hatta basın olayınıda hallederim

paşam istersen olaylar yatışınca dolma bahçede toplanıp taksime meydanına tüm şehitlerimiz adına çelenk bırakalım.
ama 200-300 motorla
tek bir olayı kınıyor gibi değil de bütün terörü kınıyor ve şehitlerimize rahmet okuyor gibi
artık MT olarak kendimizi göstermeliyiz.

umarım cenazeye değil de hastane de ziyarete gideriz. Allah yardımcıları olsun... :pale:

sukuneti korumakta fayda var, böyle bir organizasyona bir-iki farklı ve saygın motosiklet klubüne de haber verebilirim. ne kadar kalabalık o kadar iyi...

paşam senden haber bekliyoruz buarada hastanenin adı, yol haritası bilenler eklerse iyi olur.Saygılar...

ben istmoda haber verdim.olumlu baktıalr bi topic acıcaklarmış.bence boyle bi durumda site fanatikliği yapamdan birleşebiliriz.yoksa en iyisi bizimkisi o ayrı:p

arkadaşlar ne basını karıştırıyosunuz ki şimdi şu olaya, sitenin reklamı olsun diye yapmıyoruz bu işi , motorcu bir arkadaşımızın zor gününü paylaşmaya çalışıyoruz.

Ben katılırsam ki katılıcam her ne yapılacaksa, böyle bişey aklımın ucundan geçmez:farao:

Gazi osman paşa şafak hastanesi

T E M karayolun dan gelirken gazi osmanpaşa küçükköy sapağından girip tabelaları takip etmek lazım

frontier' Alıntı:
VINVIN kartalinda dedigi gibi mt üyeleri boyle bi konuya asla duyarsiz kalmaz su an zuhtupasanin soylediklerine gore beklemedeyiz ama Dualarimiz onlarla destegimiz eksik olmaz..

canı yürekten sizlerleyim... ve dualarımız onlarla.... öfkeyle kalkıp zararla oturmamak için zühtü paşayı takip edicezz...

Basından kastımız yani benim kastım bu olaya duyarlılığı göstermek taksici öldürülüyor taksiciler toplanıyor bu haber oluyor onlarında relkam peşinde koştuğunu sanmıyorum ellerimizde motorsiklet net pankartları olmayacak sonuçta biz yanınızdayız dicez sadece

jasmine' Alıntı:
bu üzücü olaya maruz kalan yunuslarımıza çok geçmiş olsun en kısa sürede ne yapılacaksa bende varım.
arkadasıma katılıyorum eger yapmamız gereken bırsey varsa sonuna kadar sızlerleyım....:cat: yaralı memurlara acıl sıfalar dılıyorum.!!!

birde arkadaşlar benim bildiğim oralar tekin yerler değil(yanlış da biliyor olabilirim)
türk bayraklarınla giderken üzerimize molotof atılabilir
Gazi osmanpaşaya gideceksek bunu emniyete haber vermeliyiz

doğru dostdark.bekliyelim paşa organize etsin olayı.emniyetten haber gelsinde.

locco' Alıntı:
ben istmoda haber verdim.olumlu baktıalr bi topic acıcaklarmış.bence boyle bi durumda site fanatikliği yapamdan birleşebiliriz.yoksa en iyisi bizimkisi o ayrı:p
locco bende görüştüm haber verdigin için saol olcay tekay abimiz gerekli hassasiyeti göstercegine eminiz

arkadaşlar slm ben daha yeni gördüm bu olayı allahtan rahmet kalanlara baş saglıgı diliyorum bu acıyı sizinle baylaşmak istiyorum ben fazla bakamıyorum işimden dolayı siteye onun içinde benim telefonumu verim yapilacak ne varsa bende sizinleyim ok tel 0 537 301 77 60 telefonum burdan bana ulaşırsınız hastanadeki arkadaşlara allahtan acil şifalar diliyorum:pale:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar