3 yunusu vurmuşlar

Süper Moderatör (BBRR)
şöle paşaya yakışır, MT ye yakışır bişi olsun arkadaşlar herkeste bayrak olmalı...sadece bu olay için değil eline terör örgütü bayrakları alıp dolaşanlarda anlasın ...

bu üzücü olaya maruz kalan yunuslarımıza çok geçmiş olsun en kısa sürede ne yapılacaksa bende varım.

arkadaşlar yoğun bakımdaki polis için çok üzücü bir haber aldım... durumu aşırı derecede ağırmış... biraz önce hemşire tanıdığmla konuştum... inşallah düzelebilir dualarımız onunla ama yazmak çok zor yaşamaz diyorlarmış...:salut: :salut:
terör ve paşam hemen organize olalım... izinler alınsın...pazar günü hastaneye gidelim ziyaret edelim..:pale: :salut: yaw konuştuktan sonra kötü oldum gelde şimdi akşama kadar çalış...:salut: :salut:

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Arkadaslar;

Biraz önce Em.Amiri Fatih bey ile yaptıgımız final görüşmesini aktarıyorum..

Şu anda olayın gerginliği devam etmekte olup yaralı memur arkadaşlardan birinin her an için vefatı beklenmektedir.

Bu nedenle böle bir ortamda yapılacak olan bu tip bir gösteri mahiyetindeki toplu sürüşe pek olumlu bakmamaktalar. Ancak...

Kuvvetle muhtemel yapılacak olan sehit cenaze töreninde bizleri mutlaka motorlarımızla kortejde görmek istediklerini ve bunun detayları için benimle irtibata geçeceklerini ilettiler.

Daha sonrasındaki bir tarihte ayrıca zincirlikuyudaki merkezlerinde topluca bizi ağarlamaktan memnuniyet duyacaklarınıda ilettiler..

S&S

Kartal23' Alıntı:
arkadaşlar yoğun bakımdaki polis için çok üzücü bir haber aldım... durumu aşırı derecede ağırmış... hemşire tanıdığmla konuştum... inşallah düzelebilir dualarımız onunla ama yazmak çok zor ama yaşamaz diyorlar...:salut: :salut:
Allahtan ümit kesilmez
umarım iyileşir dualarımız onunla

Süper Moderatör (BBRR)
hadeeee beeee.....it oğlu itler toplum olarak biz bunlara ses çıkarmassak şehrin göbeğinde polise sıkan yarın size sıkmaktan hiç çekinmez ....ah insan hakları ahhhhhh idam her ülkede uygulanması zaruri bir ceza ...bu adamlar yargılansın alacakları ceza ne olacak çok ama çok merak ediyorum.........

zuhtupasa' Alıntı:
Arkadaslar;

Biraz önce Em.Amiri Fatih bey ile yaptıgımız final görüşmesini aktarıyorum..

Şu anda olayın gerginliği devam etmekte olup yaralı memur arkadaşlardan birinin her an için vefatı beklenmektedir.

Bu nedenle böle bir ortamda yapılacak olan bu tip bir gösteri mahiyetindeki toplu sürüşe pek olumlu bakmamaktalar. Ancak...

Kuvvetle muhtemel yapılacak olan sehit cenaze töreninde bizleri mutlaka motorlarımızla kortejde görmek istediklerini ve bunun detayları için benimle irtibata geçeceklerini ilettiler.

Daha sonrasındaki bir tarihte ayrıca zincirlikuyudaki merkezlerinde topluca bizi ağarlamaktan memnuniyet duyacaklarınıda ilettiler..

S&S
Paşam şehit cenaze töreninin detaylarını öğrenince acil bir topic aç korteje motorlarımızla eşlik edelim:cat:

Az evvel hastanenin ordaydım hastanedeki bir kaç görevli arkadaş ve orda bekleyen yunuslarla görüşmemde beyin ölümünün gerçekleştiğini söylediler. ama ALLAH tan umut kesilmez RABBİM YAR VE YARDIMCILARI OLSUN

Forumdan Uzaklaştırıldı
Dediğim gibi tören ve kortej bilgilerini bana bildirecekler bende sizleri bilgilendiririm...:bounce:
S&S

korktugumuz basımıza gelmesin.allah yardımcısı olsun.hafta ici olucak bir cenaze torenine gereken katılımı sağlıyamayabiliriz.bunu da kalınızdan gecirin lütfen.o yuzden her halikarda alternatif bir toplu sürüş gercekleştirilmeli diyorum ben.

akalteke
bende hemşire arkadaşımla görüştüm... yaw çok tuhaf oldum...içerde görev arkadaşları varmış...ya kız bile bilgi verirken sesi titreyerek konuştu.. ben ağlayacaktım:salut: RABBİM BÜYÜK...DUALARIMIZ ONUNLA....:pale:

en kötüsü pazar günü şehit mezarını ziyarete gideriz
basını çağırırız 100 makine bir çelenk yaptırır ve herkez getirdiği bir adet kırmızı karanfili mezara bırakır.

Of ya hastaneye ziyaret gidelim derken böyle üzücü bi bi haber cenaze lafı falan çok kötü oldum umarım bi mucize gerçekleşir Allah tan ümit kesilmez. Dualarımzı onunla

bu acı olaya mt arkadaşlarımızın bu kadar az tepki göstermesini anlayamıyorum. arkadaşlar geyik olduğu zaman topikler şişiyor şu halimize bakın toplam yetmiş mesaj gelmiş çoğu da aynı kişilerden. yeri geldiğinde en büyük katılımcısı olan siteyiz diyoruz, bizdeki dostluk, dayanışma, arkadaşlık hiçbir sitede yok diyoruz, çevremize ve olaylara duyarlı olduğumuzu söylüyoruz.
ama şu halimize bakın. lütfen bunu organizasyonu bir gezi olarak algılamayalım.olayın ciddiyetine varalım ve irtibata geçebileceğimiz tüm arkadaşlarımıza haber verelim...

Forumdan Uzaklaştırıldı
Tekrar hatırlatıorum arkadaşlar.
Sn.Em.Amirimiz bu tip bir protesto gösterisini "şu an için" İstanbul emniyetinin pek sıcak bakmayacagını özellikle vurguladı..
Lütfen sukunetimizi koruyalım..ve gereğini yapalım..zamanı gelince...
S&S

ağır ol paşa desinler.heheh
paşa haklı zamanı gelince bence de

vınvın

kimse duyarsız kalamaz zaten... mutlaka patlatacağız bu topic i...

BBRR' Alıntı:
hadeeee beeee.....it oğlu itler toplum olarak biz bunlara ses çıkarmassak şehrin göbeğinde polise sıkan yarın size sıkmaktan hiç çekinmez ....ah insan hakları ahhhhhh idam her ülkede uygulanması zaruri bir ceza ...bu adamlar yargılansın alacakları ceza ne olacak çok ama çok merak ediyorum.........

eğer yakalanırlarsa iki üç ay yatar çıkarlar :pr: (inşallah öyle olmaz. bunlar çok daha ağır bir cezayı hak ediyor)

şerefsizler ::ranntign ::rantinp: ::rantinp: ::rantinp: ::rantinp:

zuhtupasa' Alıntı:
Tekrar hatırlatıorum arkadaşlar.
Sn.Em.Amirimiz bu tip bir protesto gösterisini "şu an için" İstanbul emniyetinin pek sıcak bakmayacagını özellikle vurguladı..
Lütfen sukunetimizi koruyalım..ve gereğini yapalım..zamanı gelince...
S&S
paşam duruma hakimsin gelişmelerle haberdar et bizi napıcaksak harakete geçelim

vınvın' Alıntı:
bu acı olaya mt arkadaşlarımızın bu kadar az tepki göstermesini anlayamıyorum. arkadaşlar geyik olduğu zaman topikler şişiyor şu halimize bakın toplam yetmiş mesaj gelmiş çoğu da aynı kişilerden. yeri geldiğinde en büyük katılımcısı olan siteyiz diyoruz, bizdeki dostluk, dayanışma, arkadaşlık hiçbir sitede yok diyoruz, çevremize ve olaylara duyarlı olduğumuzu söylüyoruz.
ama şu halimize bakın. lütfen bunu organizasyonu bir gezi olarak algılamayalım.olayın ciddiyetine varalım ve irtibata geçebileceğimiz tüm arkadaşlarımıza haber verelim...

az tepki çekmesinin nedeni başlık olabilir. başlık "3 motorlu polise saldırı !!!" gibi bişey olsaydı bu kadar az olmazdı bence.

ama merak etme burada kimse bu konu hakkında duyarsız kalamaz :wiinkk:

hem o kadarda az değil baksana. bu şimdiki durum

Konuyu Toplam 24 üye okuyor. (19 Kayıtlı üye ve 5 Misafir)
mostwanted_57, akalteke, ashes, ast17, boscomp, dostdark, DUDULALA, Eyong, frontier, Kartal23, keskinh, komtan, kırmızı, ledo, locco, nurrem, sansar, Slwer, vınvın

Konuyu Toplam 25 üye okuyor. (19 Kayıtlı üye ve 6 Misafir)
mostwanted_57, akalteke, ast17, boscomp, crato, dostdark, DUDULALA, entellektüel, frontier, Kartal23, keskinh, komtan, kırmızı, ledo, locco, nurrem, roadcarver, sansar, Slwer

Konuyu Toplam 25 üye okuyor. (21 Kayıtlı üye ve 4 Misafir)
mostwanted_57, akalteke, ashes, ast17, boscomp, crato, danger0, dostdark, DUDULALA, frontier, Kartal23, keskinh, kırmızı, ledo, locco, nurrem, roadcarver, sansar, Slwer, vınvın, zuhtupasa

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar