3 yunusu vurmuşlar

Süper Moderatör (BBRR)
teror' Alıntı:
tabiki kimse bişey diyemez bu bizim en doğal anayasal hakkımız ama toplu sürüş ve devleti alakadan eden bir konu olduğu için izin alınması gerekebilir bu konu hakkında bilgi almak için araştırmaya başladım en kısa zamanda izin gerekip gerekmediğini açıklarım böylece bir sorun çıkmamış olur:cat:
Bende ona değindim izin sorunsuz alınır demek istedim ...

arkadaşlar biliyorsunuz geçenlerde silivrideydik 20 kadar motorla silivriye girdiğimizde herkez alkışladı
birde dönerken şehir içinde kırmızı ışıkta beklemek zorunda kaldık ışıkta beklerken hepberaber gaz verdik ve silivri meydanı ne olduğunu şaşırdı
süperdi
benimde aklıma gelen toplanıp bir konuşma ve kıza bir gaz olayıyla etrafı inletmek.
küçük parçalardan oluşmuş bir dev olduğumuzu basına göstermek
(aç karınla aklım bukadar çalıştı kusura bakmayın)

arkadaşlar butür konularla ilgilenen güvenlik şubenin şube müdürü ile konuştum izin almaya gerek yok yanlız bu ziyaretin tarihi ve zamanını buradan açıklarsanız ben şubeye bilgi vericem görevli memurlarda organizasyonun yapılacağı yere gelecekler onun dışında hiç bir yasal yükümlülük bulunmuyormuş:cat:

Seni unutmayacağız
Nur içinde yat
Evet size gereken kolaylığı sağlayacaklarını zannediyorum. Hatta başka yunuslarda seve seve sizlere eskortluk yapıp, yolu açacaklardır.

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
evet arkadaşlar bu hafta sonuna hiç bir gezi yada bi org. yok ve ist.mt ve çevre illerinde katılımıyla büyük bir sürüş ziyaret tepki olur hemde işte güçte kimse olmaz diye düşündüm

Arkadaslar, bende varim ve Motorumla katiliyorum....Pasam biran önce Organisazyonu yap cümle alem görsün Moturcularin gücünü zaten bende Mekana yakin oturuyoum......

Paşam yanlız pazar sabahı sınav var biraz geç saat de olursa daha iyi olur öyleden sonra 16.00-17.00 gibi
biz sizi bp de bekleriz

paşam benide listene ekleee.... pazar günü istediğiniz saatte varım...:cat:

arkadaslar basınla alkası olan varmı.birisi yardım etsin olayı duyuralım.madem bisi yapıcaz ses gelsin.

arkadaşlar
motosohbet bölümünde motorcular tek vücut oluyor diye bir topic var
uzun zamandır nasıl bir eylem yapalımda toplum bizi faretsin diye düşünüyorduk
işte bu çok güzel bir fırsat
bizler trafikte tuğlalar olarak geziyoruz ve kimse bizi si......yo
ama gelin tuğlalardan duvar örelim ve bizimde çok güçlü olabileceğimizi gösterelim
belki bu gibi eylemlerden sonra toplumun motorcuya bakış açısını değiştirebiliriz.

locco' Alıntı:
arkadaslar basınla alkası olan varmı.birisi yardım etsin olayı duyuralım.madem bisi yapıcaz ses gelsin.
arkadaşım siz organizasyonu yapın gerisi kolay ben haber veririm :cat:

Hurricane' Alıntı:
Paşam hafta sonuna niye bırakıyoruz. Hemen bu akşam yapalım.
çünki birşey yapacaksak ses getirmeli yoksa bir iki kızmış motorcu oluruz
kavgaya gitmiyoruz topluma mesaj vermeye gidiyoruz

Evet arkadaşlar, çok üzüldüm öncelikle olaya,
Şehit kardeşlerimizin onuruna da bu protestoyu yapmalıyız

bu organizasyona katılmamak olmaz diye düşünüyorum.
elimizden geldiğince destek olacağız. eminim diğer yunuslarda yanımızda olmaktan gurur duyacaklardır. :cat:

Basın olayı için bende bişeyler yapıcam arkadaşlar inşallah bi aksilik çıkmaz:cat:

dostdark' Alıntı:
çünki birşey yapacaksak ses getirmeli yoksa bir iki kızmış motorcu oluruz
kavgaya gitmiyoruz topluma mesaj vermeye gidiyoruz
Aradan neredeyse bir hafta geçicek, olay soğumadan yapmak gerekir diye düşünüyorum.

Forumdan Uzaklaştırıldı
Arkadaşlar su an görüştük yunusların merkeziyle gün içinde bana geri döncekler.. Sizleri bilgilendirecegim..

S&S

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar