arkadaşlar neyin tartışmasını yapıyorsunuz ki .aserde polisde bu vatan için çalışan kurumlar ve asla vazgeçilemezler.iyi kötü tartışması yapılamaz ancak eleştrilebilirler..eleştirmeye açığız ama bu bütün polislr iyidir yok bütün askerler kötüdür gibi olamaz.olursa yanlış olur. evet bende çoğu zman özellikle bşk.ta yunusları simit evinde demlenirken yada gözlükleri takıp havayla ordan oraya bmw leri ile gezerken görüyorum.bikeresinde de gece otobüsü kaçırıp sokakta bi başıma kaldığımda arabalı polislerden yardım istemiştim "3 saat sona dolmuşlar başlicak bekle" deyip yolları üzerindeki yere bırakmamışlardı beni(sona bi insan evladı şöför otostopla almıştı),uyuşturucu satan kötü polislik yapan insnalarıda duyup okuyoruz tvde..kısacası bu gibi örnekler çogaltılabilir ancak böylece bi kurumu kötülemek yapılacak en kötü şeydir bence. yunusu geçtim kim vurulduysa insan bunlar.ailesi arkasında bekleyeni var. ayrıcada vuranlarda zaten vurularak yakalandılar. tvden takib edenler bilir.ve bunların kaçı tv ye yansıyor bilmiyorum ancak bunlar tıpkı doğuda askerlerimizin başına gelen gibi hergün olan şeyler.desteklemek bi yürüyüşle olabilir ama asıl destek herkes üzerine düşeni yapacak yani vatandaş olarak vergisini verip vatanını sevecek, insanca yaşayacak düşeni kaldıracak. ayrılıkçı değil birleştirici olacak. işte asıl destek böyle olur. herkese onurlu ve sevgi dolu bi ömür dilerim.(mesela itüde pkk yandaşları, destek gösterisi yapıp arkadaşımızı linç ederek kavga çıkarmaya çalışmışlardı ,biz ertesi günü yürüyüş yaparak ve istiklalmarşı söyleyerek karşı çıktık,kavga ise onların ekmeğine yağ sürmek oluyor.kısacası taksiciler gibi yunuslarda yürürse mesela onlara takılıp grupca destek olunabilr)