3 yıllık ilişkim bitti

Motosikleti
600RR
kuzeninin düğünü vardı,bende o gün çalışıyorum
izin alamam dedim,çünkü izin hakkım yok.
saçma sapan kavgalar,kaba olmakla suçlamalar,benim için bir şey yapmadın demeler.

napmalı şimdi düğünü basmalı mıyım

ACT

Motosikleti
Pilsan Cobra
Bir avukat arkadaştan “boşanabileceğin kadınla evlen” tavsiyesini duymuştum. Kardeşimizi tanımıyorum ama düğün olayından ayrılan insan evlenince kök söktürür. Ayrılırken kim bilir neler yaşatır.

Ayrıca başka bir avukat arkadaşımın hakimlikten emekli ağır ceza başkanlığı falan yapmış babasından meslek hayatımda tek tarafın %100 haklı olduğu hiç bir dava ile karşılaşmadım lafını duymuştum.

Motosikleti
Sym Wolf Sb250Ni
Ayrılık son kararsa şu birkaç günün en kötü günlerin olacak. Sadece sabret, zamanla her şey düzelecek, sen de kendini daha iyi hissedeceksin. Bazen her şerde bir hayır vardır.

Sanırım düğüne gelip tüm ailesi ile tanışmanı dolayısıyla olayı malum yere taşımaya çalışıyor , üç yılda az değil hani biz erkek kafasıyla bakıyoruz 🤔

Tartışma sebebi düğün için vakit ayırmakdan çok daha derin olabilir snappy 😬

saçma sapan kavgalar,kaba olmakla suçlamalar,benim için bir şey yapmadın demeler.

Bir sonraki daha iyi olacak emin olabilirsin.
Barışırsanız da unutma insanlar değişmez evlendikten sonra bile aynı kalıyorlar.

Motosikleti
Crf250 L - Wave 110i - Crypton S - CB125F
Böyle bir gerekçeyle ilişkiyi bitiriyorsa hayırlı olmuştur belki de...

Popüler videoyu paylaşayım hemen:

Motosikleti
DUKE 250
tekrar barışırsan, önümüzdeki 175 sene boyunca her kavgada bu muhabbet sürecek haberin olsun.

Motosikleti
Aprilia Tuareg 660
motosiklet süren biri evlenir mi kendinize gelin

Dik duruşunu göster, manüplasyona kontrole uğruyorsun uğramışsın, anlayışı yoksa bir kimsenin işinden ekmeğindende olursun, bir zırva düğün için senle tartışmaya vs vs giren senin için hayırlı olacak bir insan değildir...Haklıysan geri adım atma atarsan kaybedersin önce kendini ve haysiyetini onurunu...Her tarafın karşısındakine saygısı olması gerekir...Senden daha değerli demekki o boş düğün bilmemne bak ikinci plana koyuluverdin...Hepsini geç işine sana saygı gösterilmiyor...

Bugünki işin şu olsun kendine sor düşün;
Ben bu kişiyle bir ömür geçinebilirmiyim?
En ufak elimde olmayan durumdan dolayı kavga mı çıkacak ikinci planamı atılacağım engellenecek suçlanacakmıyım?
Mutlu olabilirmiyim böyle bir yapıyla?
Ailem benimlemi yoksa doğru görünen yanlış bir insanın arkasındamı?
Saygı duyulmadığım yerde ne kadar durabilirim...?

Hasdur bro...

Motosikleti
?

3 Senede az değil yazık

Motosikleti
Sym Wolf Sb250Ni
Eğer ayrılık oluşmuşsa şu an en büyük hatan "çivi, çiviyi söker misali karşına çıkan ilk yamuk kadınla ilişkiye girmen olacaktır.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar