-3.Yalova MotoFest - `ten ziyade [MT]Türkiye toplaşması-kaynaşması (:

Güncellicem seni ben..Gelirim istanbula nası olsa :p

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
vay be gençlik eğleniyoo :mrgreen: Görki kırmızı sana çok yakışıyooo :queen:
bu arada komtan & seda komik değil çok şeker bir çift olmuş :mrgreen:
saygılar komtanım :queen: :rendeer:

Son düzenleme:
2 ay önce kurulduğunu öğrendiğim koliklerin orada organizasyon açısından estiklerini gördükten sonra bizim sitenin durumuna üzüldüm festival alanında.tabi daha önceden tanışan 5-6 kişinin eğlenmesi normal ama bu eğlenmeyi siteye yada festivale yormayın bence..festival alanında MT malesef hiç yoktu.sadece birbirini daha önceden tanıyan 5-6 kişi vardı..haksızmıyım??

Ama biz yokuz seneye orda :p
sizin yokluğunuzu aratmayız, hatta resimler kırmızı noktalı olur :queen::queen:
pLakayı bilerek mi öyle aldın mali abii .. :queen:
yok yok , plakayı veren memur niyeti bozmuş , önce adını tülay koymuş , sonrada ................ :p
olm atla otobuse gel sen ücret alınmayan yaş gurubuna dahilsin zaten :p

hahaha , bu güzeldi işte :queen::queen::cat:

vay be gençlik eğleniyoo :mrgreen: Görki kırmızı sana çok yakışıyooo :queen:
bu arada komtan & seda komik değil çok şeker bir çift olmuş :mrgreen:
saygılar komtanım :queen: :rendeer:
bnce de şirinler ama daha çok komikler :p
2 ay önce kurulduğunu öğrendiğim koliklerin orada organizasyon açısından estiklerini gördükten sonra bizim sitenin durumuna üzüldüm festival alanında.tabi daha önceden tanışan 5-6 kişinin eğlenmesi normal ama bu eğlenmeyi siteye yada festivale yormayın bence..festival alanında MT malesef hiç yoktu.sadece birbirini daha önceden tanıyan 5-6 kişi vardı..haksızmıyım??

bir kaçını tanıyordum doğru.Ama daha çoğuyla orada tanıştık.Kalabalıktık gerçekten..MT sönük değildi.Site admini olan erhan Evlenme arefesinde çocuk koşturup duruyor.Eğer bu festivalde pankart asılmadıysa,anons edilmediyse bu tamamen bizim sorumsuzluğumuz mt nin değil..Hiç birimiz MT adına birşeye uğraşmadık..Bunu yapacak adamın da işi başından aşkın Skullada biraz anlayışlı davranın.. Ve her gelenin zikrettiği MT bu sene sönüktü ! cümlesini artık tekrarlamayın..

Super Moderator
bu sönük halimizse diğer festivalleri düşünemiyorum:queen::queen:

o konuyu geçmiştik geri sarmıyalım lütfen :p

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar