sizin yokluğunuzu aratmayız, hatta resimler kırmızı noktalı olur :queen::queen:Ama biz yokuz seneye orda![]()
yok yok , plakayı veren memur niyeti bozmuş , önce adını tülay koymuş , sonrada ................pLakayı bilerek mi öyle aldın mali abii .. :queen:
olm atla otobuse gel sen ücret alınmayan yaş gurubuna dahilsin zaten![]()
bnce de şirinler ama daha çok komiklervay be gençlik eğleniyoo :mrgreen: Görki kırmızı sana çok yakışıyooo :queen:
bu arada komtan & seda komik değil çok şeker bir çift olmuş :mrgreen:
saygılar komtanım :queen: :rendeer:
2 ay önce kurulduğunu öğrendiğim koliklerin orada organizasyon açısından estiklerini gördükten sonra bizim sitenin durumuna üzüldüm festival alanında.tabi daha önceden tanışan 5-6 kişinin eğlenmesi normal ama bu eğlenmeyi siteye yada festivale yormayın bence..festival alanında MT malesef hiç yoktu.sadece birbirini daha önceden tanıyan 5-6 kişi vardı..haksızmıyım??
Güncellicem seni ben..Gelirim istanbula nası olsa![]()
benim espirilerimi birisi çalıyor![]()
o mete_han abimin esprilerinden biriydi .. :salut:
2 ay önce kurulduğunu öğrendiğim koliklerin orada organizasyon açısından estiklerini gördükten sonra bizim sitenin durumuna üzüldüm festival alanında.tabi daha önceden tanışan 5-6 kişinin eğlenmesi normal ama bu eğlenmeyi siteye yada festivale yormayın bence..festival alanında MT malesef hiç yoktu.sadece birbirini daha önceden tanıyan 5-6 kişi vardı..haksızmıyım??
güncel![]()
güncel![]()
git güncelle o zamanbenciiiiLL ..:queen: bizim de konumuz var dimi .. :queen:
birazdan geliyolarmış güncellemeye ilgili yerlere başvurdum
deeermişim
başvursamda bişey olmazki modlar sana kıyak geçiyo![]()
git güncelle o zaman
böle saçma saçma konuşuyon sonra nie banlandım diosun![]()
git güncelle o zaman![]()
bana bişey olmaaazzzartık çeliklendim :mrgreen:
banlansakta buluruz bi çaresini geyiği yarıda bırakmayız sen merak etme
![]()
yani yönetimden tanıdığım var diyosun :cyclopsan
tabii çoğunun resmini gördüm![]()
sen resim gördün bizim yatmışlığımız var:queen::queen: