3 temmuz 2009 motorum ve ben edirne...

çok güzel bir gezi yapmışsın edirne benimde gitmek istediğm biryer...resimler de çok güzel selimiye camii çok muhteşem bi mimarisi olan bi camii.

bende dün motorumla manisa spil dağına çıktım çok güzel oldu ama çocuklar gaz koluyla oynaya oynaya gaz telini koparmışlar allahtan büyük araba vardı attık arabaya....

Güzel gezi olmus bide gezilen yer Edirne olunca baya keyifli geçmiştir

dün 5 temmuzda kırkpınar olduğundan dolayı bir çok motor gördüm özellikle Antalya dan gelen bmw suziki gibi motorlar gözüme çarpı manisadanda 1 grup gördüm

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
oHh,Tek kişilik süper gezi...Yalnız kowboy..Yalnız o Süratte giderken resmi nasıl çektin?Aman sakın ''Çıkarttım makineyi tuşuna bastım çektim deme''

Çok güzel gezi olmuş. :cat: Tekerine sağlık.
Edirne benimde gidip görmeyi çok istediğim bi yer. İnşallah banada nasip olur.

Kazasız , belasız nice km.lere...

İstediğim şeylerin başında var kafama esince başka ile gidip yemek yiyip gelmek.

:cat:
abicim edirnede güreşler yokmuydu pehlivanları seyretmedınmı

yok ben gittiğimde daha başlamamıştı. ama otobüsleri vardı güreşcilerin.

güzel gezi olmuş ...Ahmetim ...
Darısı başıma :)

sağolasın ismail abi sanada haber vereyim dedimde cuma günü planladığım için çalışıyorsundur diye söylmedim.

Güzel gezi..
tek bir şey merak ediyorum..benimde niyetimde eşimle birlikte meriçte bir kahvaltı ve ciğer operasyonu var ama giderken çok rüzgarlı değilmi ve yolun tehlikeli bölümleri nerelerdir?
Teşekkürler

meriç nehrine önceden gitmiştim gerçekten güzel şahane bir yerdi o zaman.. yolda rüzgar ister istemez oluyor her yer ova arazi... çok rüzgar yoktu ama motorun hızı ile oluşan rüzgar vardı. oda yetiyor zaten.:queen: paralı yolda kalabalık olmadığı sürece pek bi tehlike yoktu. bazı yerler iki şeride düşüyor. emniyet şeridinde sürekli gitmemeni tavsiye ederim. çünkü atıklar olabiliyor. lastik vida lastiği parçalayıcı maddeler vs. kymco xcting 250 gibi bi scooter (favori scooter modelimdir) ile de emniyet şeridinden gideğini sanmıyorum zaten. ben mecburi bazen giriyordum fazla hız yapmadığım için tırlar sıkıştırabiliyor seni ama yol boşken sorun yok solluyup geçiyorlar.:cat: giderkende bom boş tu desem yeridir.

güzel gezi olmuş kardeş....şilede beraberdik değilmi yanılmıyorsam..

evet abi beraberdik. ismnail abiyle gelmiştim.:cat:

---------- Mesaj ekleme zamanı: 21:34 PM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 21:30 PM ----------

oHh,Tek kişilik süper gezi...Yalnız kowboy..Yalnız o Süratte giderken resmi nasıl çektin?Aman sakın ''Çıkarttım makineyi tuşuna bastım çektim deme''

o sürat dediğin normalde 80 km hız (çin göstergeleri fazla gösteriyor) zaten yol bom boş insanın canı bile sıkılıyor..

ayrıca herkesin iyi dilekleri için teşekkür ederim.. sağolun varolun.. cevaplar biraz geç oldu çünkü memlekete gidip geldim.

Son düzenleme:
güzel gezi olmuş gercekten benimde gitmek istedigim bi yer ama tüm pazarlarim geziyle dolu araya sıkıştırcaz artık:)

Edirnem be :) düğünüm var bu ayın 19 unda Villa da, motorla götürücem gelini :)

kesinlikle fotoğraf isteriz millet motorcu görsün ne motorcular gördüm gazetelerde ve internette attılarmı mangalda kül bırakmadılar şöyle motorcuyuz böyle motorcuyuz ama evlenirken otomobile bindiler

:cat::cat::cat:

Son düzenleme:
Bacanaklarımdan birinin oturduğu Edirne'ye geçen sene otobüsle gitmiştim bu senede ısrarla çağırıyor :) gidersem bu sefer scooterimle gitmeyi düşünüyorum. Önce İstanbul-Kemerburgaz'daki bacanak sonra ver elini Edirne..

Gezi yazın geçen seneyi hatırlattı bana anlatımın fotoğrafların herşey mükemmel sağolasın paylaşım için teşekkürler.:cat:

hoşgeldin edirne'mize inşallah iyi ağarlamıştır seni edirne
:cat:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar