:cat:
abicim edirnede güreşler yokmuydu pehlivanları seyretmedınmı
yok ben gittiğimde daha başlamamıştı. ama otobüsleri vardı güreşcilerin.
güzel gezi olmuş ...Ahmetim ...
Darısı başıma
sağolasın ismail abi sanada haber vereyim dedimde cuma günü planladığım için çalışıyorsundur diye söylmedim.
Güzel gezi..
tek bir şey merak ediyorum..benimde niyetimde eşimle birlikte meriçte bir kahvaltı ve ciğer operasyonu var ama giderken çok rüzgarlı değilmi ve yolun tehlikeli bölümleri nerelerdir?
Teşekkürler
meriç nehrine önceden gitmiştim gerçekten güzel şahane bir yerdi o zaman.. yolda rüzgar ister istemez oluyor her yer ova arazi... çok rüzgar yoktu ama motorun hızı ile oluşan rüzgar vardı. oda yetiyor zaten.:queen: paralı yolda kalabalık olmadığı sürece pek bi tehlike yoktu. bazı yerler iki şeride düşüyor. emniyet şeridinde sürekli gitmemeni tavsiye ederim. çünkü atıklar olabiliyor. lastik vida lastiği parçalayıcı maddeler vs. kymco xcting 250 gibi bi scooter (favori scooter modelimdir) ile de emniyet şeridinden gideğini sanmıyorum zaten. ben mecburi bazen giriyordum fazla hız yapmadığım için tırlar sıkıştırabiliyor seni ama yol boşken sorun yok solluyup geçiyorlar.:cat: giderkende bom boş tu desem yeridir.
güzel gezi olmuş kardeş....şilede beraberdik değilmi yanılmıyorsam..
evet abi beraberdik. ismnail abiyle gelmiştim.:cat:
---------- Mesaj ekleme zamanı: 21:34 PM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 21:30 PM ----------
oHh,Tek kişilik süper gezi...Yalnız kowboy..Yalnız o Süratte giderken resmi nasıl çektin?Aman sakın ''Çıkarttım makineyi tuşuna bastım çektim deme''
o sürat dediğin normalde 80 km hız (çin göstergeleri fazla gösteriyor) zaten yol bom boş insanın canı bile sıkılıyor..
ayrıca herkesin iyi dilekleri için teşekkür ederim.. sağolun varolun.. cevaplar biraz geç oldu çünkü memlekete gidip geldim.