3 teker (trike) Gold Wing, made in mototal :)

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
ben türk insanının içindeki dehayı trajikomik buluyorum, söyleyecek bir söz bulamıyorum başka, pes yani.. tebrikler.. ama gerçektende böyle bir motorumun olmasını isterdim, fakat bu resimdekini görene kadar, param çokta olsa trilyoner de olsam goldwing almam derdim hep, traktör gibi motor nitekim

http://www.sahibinden.com/displayitem.php?a=4198754

http://www.mototal.com.tr/ikinciel.asp ikinciel listesinde 2. sayfada
sahibinden com İlan no: 4198754

Moderatör
Bilimkurgu filmlerindeki araclara benzemis.. ilgi cekici, hayranlik uyandirici, $a$irtici, pes dogrusu dedirtici ve daha bir cok $ey denilebilecek bi$i :p

ya bu alet virajlarda nası dönüyo böle bişey kullanan varmı:silent:

Türk insanının içindeki dehayla ne alakası var?

Bu tekerler Goldwing için özel üretim olup yurtdışından trake kiti olarak getirtilmiştir...
Motor mototal'ın içinde duruyordu en son. Biraz incelemiştim.

peki neden böyle bişeye ihtiyac duyulmuş, değil mi? bu modeli isteyen adamın içinde bu, ben yarın mototal e gideyim yolumun üstü, şu traktöre birde ben bakıyım bu arada

Zevk meselesi! Bu arac motosiklet kullanıyomuş gibi kullanılamaz.Zaten trike'ler viraz kabiliyetsizlikleri sebebiyle bence pek sağlıklı makinalar değil. Ama abimizin para bakımından problemi olmadığı belli.Almış kiti takmış vede binmiş.47.000 ytl'si olanada satmaya karar vermiş.Ne diyelim?

Forumdan Uzaklaştırıldı
bu konunun motosohbetten kaldırılmasını rica ediorum çünkü o motosikletlikten cıkmış :queen: :queen:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar