brock' Alıntı:abi motor hayırlı olsun, güle güle bin, kazasız belasız kullan.... ama o plaka benim hiç hosuma gitmedi. motorun karizmasini sarsıyo:farao: hangi takımlı oldugunu bilmiyorum ama plaka kötü. ZX-14R fena motor degil ama hayabusa artık bir efsane. efsane kelimesi belki bek dogru olmadı ama diyecek sözler cıkmıyo işte:queen: neyse anlamıssınızdır. abi hayabusa en dogru secim. ceyrek biletime ikramiye cikarsa bitane alırım.
Guclu' Alıntı:Plakayı açıkcası çok önemsemedim , FB'yi tutuyorum , hatta ilk Harley'e FB plaka almıştım , GS'li fanatikler tarafından zaman zaman sıkıştırılıyorum , en doğrusu aslında bu tip takım plakalarından kaçınmak , kazasız belasız sürelimde plakası önemli değil
@Kleber , çok teşekkürler![]()
xxxxx' Alıntı:isabet olmuş:mrgreen:
bi de neden alıntı yaptığını anlayamadım:silent:
cbrvv' Alıntı:öncelikli hayırlı hayalar.
race terfilerini görmek insanın gözlerini yaşartıyor.
madem imkanın vardı da ne uğraştın o acaip harleylerle ?
Guclu' Alıntı:Uzun senelerdir Harley kullanırım , 2 tanede Harley sahibiyim , ancak çıktığından beri gözüm Hayabusalardaydı , sonunda dayanamadım ve bir tane aldımpazartesi günü teslim alıcam , Hayabusa kullanan dostların özel tavsiyeleri varsa dinlemek isterim , yani motorun kronik bir yol alış yada yatış problemleri var mı , dikkat etmem gerek özel bir şey var mı ... teşekkür ederim .
diğer aktif kullandığım motorlarım ,
Harley Davidson Heritage Softail Classic 2005 :
Harley Davidson FatBoy Anniversary Limited Ed. 2003 :![]()
* * * Fotoğrafları az önce çektim , hava berbat o yüzden istediğim açılarda olmadıale:
![]()
![]()
![]()
![]()