3. Motorumu Aldım :) 2006 HayaBusa Siyah/Gri

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
:)

bu arada bugün ruhsat ve plakamıda teslim aldım , UA harfleri denk gelmiş .

abi motor hayırlı olsun, güle güle bin, kazasız belasız kullan.... ama o plaka benim hiç hosuma gitmedi. motorun karizmasini sarsıyo:farao: hangi takımlı oldugunu bilmiyorum ama plaka kötü. ZX-14R fena motor degil ama hayabusa artık bir efsane. efsane kelimesi belki bek dogru olmadı ama diyecek sözler cıkmıyo işte:queen: neyse anlamıssınızdır. abi hayabusa en dogru secim. ceyrek biletime ikramiye cikarsa bitane alırım.

hayırlı olsun kazasız belasız sürüşler dilerim.süper makina daha ne olsun.hayabusadan ötesi mi var.

brock' Alıntı:
abi motor hayırlı olsun, güle güle bin, kazasız belasız kullan.... ama o plaka benim hiç hosuma gitmedi. motorun karizmasini sarsıyo:farao: hangi takımlı oldugunu bilmiyorum ama plaka kötü. ZX-14R fena motor degil ama hayabusa artık bir efsane. efsane kelimesi belki bek dogru olmadı ama diyecek sözler cıkmıyo işte:queen: neyse anlamıssınızdır. abi hayabusa en dogru secim. ceyrek biletime ikramiye cikarsa bitane alırım.

Plakayı açıkcası çok önemsemedim , FB'yi tutuyorum , hatta ilk Harley'e FB plaka almıştım , GS'li fanatikler tarafından zaman zaman sıkıştırılıyorum , en doğrusu aslında bu tip takım plakalarından kaçınmak , kazasız belasız sürelimde plakası önemli değil :)

@Kleber , çok teşekkürler :)

abibiz bitanealmanınhesaplarınıyaparken sen üçüncüyü almışsın dellendirdin beni şimdi

Guclu' Alıntı:
Plakayı açıkcası çok önemsemedim , FB'yi tutuyorum , hatta ilk Harley'e FB plaka almıştım , GS'li fanatikler tarafından zaman zaman sıkıştırılıyorum , en doğrusu aslında bu tip takım plakalarından kaçınmak , kazasız belasız sürelimde plakası önemli değil :)

@Kleber , çok teşekkürler :)

:) babama bir tane daha almayı düşünüyorum dedim , biraz kızdı :cherry:

isabet olmuş:mrgreen:
bi de neden alıntı yaptığını anlayamadım:silent:

haya

öncelikli hayırlı hayalar.
race terfilerini görmek insanın gözlerini yaşartıyor.
madem imkanın vardı da ne uğraştın o acaip harleylerle ?

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Hayırlı olsun kazasız can sıhhatiyle kullanasın..Bizde makinamız var diyoruz.Hayali bile güzel

cbrvv' Alıntı:
öncelikli hayırlı hayalar.
race terfilerini görmek insanın gözlerini yaşartıyor.
madem imkanın vardı da ne uğraştın o acaip harleylerle ?

teşekkür ederim , ben Harleyleride seviyorum , sık sık da kullanıyorum , racing'in de havası farklı tabi , ikisinide tatmak istedim :)

Super... Super.. :cat: Bence de Harley ama neden racing! :pr: Al bi Enduro al bi cross gez dag, tas , bayir...
Yazik deil mi sana? Neden? neden racing?? :silent:

birader hayırlı olsun allah 4 hatta 5 nciyi nasip etsin olmayanlarada 1 nciyi nasip etsin ne diyelim kazasız sürüşler hayabusa alana kask vermedilermi hayret,

... tüm mesajlar için teşekkür ederim , prof. cihazlar kullanılarak 192kbit kalitede (DvdAudio Kalitesi) motorların ses kayıtlarını yaptım , vaktim olursa yarın göndericem .

Guclu' Alıntı:
Uzun senelerdir Harley kullanırım , 2 tanede Harley sahibiyim , ancak çıktığından beri gözüm Hayabusalardaydı , sonunda dayanamadım ve bir tane aldım :) pazartesi günü teslim alıcam , Hayabusa kullanan dostların özel tavsiyeleri varsa dinlemek isterim , yani motorun kronik bir yol alış yada yatış problemleri var mı , dikkat etmem gerek özel bir şey var mı ... teşekkür ederim .

diğer aktif kullandığım motorlarım ,

Harley Davidson Heritage Softail Classic 2005 :

Harley Davidson FatBoy Anniversary Limited Ed. 2003 :

* * * Fotoğrafları az önce çektim , hava berbat o yüzden istediğim açılarda olmadı :pale:

HAYIRLI OLSUN :)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar