pcx i neden takas etme gereği duydunuz
E5 trafiğinde çok memnun değildim özellikle basın ekspres ye yol akıcıyken yavaş kalıyordu
---------- Mesajlar birleştirildi - 21:01 ---------- bir önceki mesaj zamanı 20:58 ----------
Mondiale baktık daha 2 yıllık bir motorda benzin deposu boyalarında solma ve aşınma gördüm bizim bir arkadaştaki 65000 km cbr de yok o aşınma
Gördüğümüz boyada bu kadar kalite düşüklüğü varsa görmediğim yerlerde neler olabilir diye çekindim açıkçası
---------- Mesajlar birleştirildi - 21:05 ---------- bir önceki mesaj zamanı 21:01 ----------
Duke tavsiye edilen başka bir konuda yazmıştım. 1000 km de sağ elimde Nasır oluştu titreşimden dolayı
Kısa mesafe şehir içi güzel ama uzun yolda can sıkıcı
---------- Mesajlar birleştirildi - 17:00 ---------- bir önceki mesaj zamanı 21:05 ----------
Sevgili arkadaşlar, aramalarımın sonuna geldim ve CBR 500R aldım Motoru biraz kullandım, çok dengeli ve seri beni korkuttu biraz En az 1 ay boyunca 5000 devir üzerine çıkmamak kaydıyla kullanmayı düşünüyorum. Tevsiyeleriniz için teşekkürler.İlave tavsiyelerinizi beklemekte ve dinlemekteyim.
---------- Mesajlar birleştirildi - 17:01 ---------- bir önceki mesaj zamanı 17:00 ----------