İş doktor mühendis bankacı derken sınıf ayımcılığı ve şerefsiz evlatları lafı ilede hakaret boyutuna ulaşıyor ona göre...
Bu uyarınıza ben cevap yazayım sevgili gripi
Ozzymani'nın demek istediği, MC gruplarının içinde en ufak bir olayda kendisini göstermek ve birilerine
kendilerini ispat etmek için balta sopaya sarılıp kavga çıkartan insanlar değil, bilakis normal hayatında
ciddi sorumlulukları olan karıyer sahibi,üye olarak alınırken sıkı bir araştırma deneme sürecinden geçen
insanların çok olduğunu belirtiyor.
diğer söylediği söz olan serefsiz ifadesi bence o mahluk için az kalır. ben insan zannedilerek kendisine
ehliyet verilmiş hayvan demeyi tercih ederim.arkadaşlar böyle dedim. ?. Sirk çadırından kamp alanına
kadar olan o bozuk ve tümsekler le dolu yolda,üstelik üzerinde herhangi bir koruma veya kask bulunmayan
ardçısıda varken ve bu bayanın hayatını hiçe sayarak,bir başkasıyla sırf egosunu tatmin etmek için o berbat
yolda kadran kırarcasına yarışmaya kalkan ve az kalsın , ozzymania ile kafa kafa çarpışacak kadar
teğet geçen bir hayvan olduğu için .
Onca uyarılarımıza rağmen ertesi sabah yine bildiğini okuyacak kadarda kafası çalışmayan bir hayvan.
eğer bu bu siteye üye isen ve bu satırları okuyorsan insan kılıklı hayvan , bari ardçın varken yarışma.
akıllı ol.deli gibi kullanıp , kendini gebertmemeye veya kalıcı sakat bırakmaya meraklı olabilirsin.
Bari ardcına acı.karşından gelene acı.acımazsan bir gün karşına birisi çıkar o da sana acımaz.
(üyelerden ricam hayvan benzetmem ile alakalı uyarı yazmayınız. ben ne dediğimi gayet iyi biliyorum
olayı bizzat yaşasaydınız belkide sizler adamı bir hastanelik olana kadar döverdiniz.
ozzymania ardcısıyla birlikte salise farkıyla kafa kafaya çarpışmaktan kurtuldu,o hayvanın
yarıştığı diğer hayvanı bulamadık.anında kalabalığa karıştı)
Arkadaşlar bende uzun zamandır sitelere yazı yazmayı bıraktım. yukarıdaki benzetme içinde hepinizden
özür dilerim.ancak yazılanların geneline bakıldığı vakit ,aşırı dozda alınmış alkol yüzünden çıkan fevri
bir kaç olay yüzünden ve motorsiklet gruplarının kendi aralarında organize olamamasından dolayı, birlikte
olmaması'nı organizasyonun hatasıymış gibi yapılan yorumlardan dolayı ,bu organizasyonun oluşmasında emeği
geçenlerin çalışmalarının göz ardı edildiğini düşünerek, iki çift sözde ben etmek istiyorum
Motorcu dostlarım. Black Wolves MC Yalova Ve YMSK çok büyük bir organizasyonu bana göre alnının akıyla
yapmıştır.hazır bir mekan kullanmak yerine motora gönül verenlerin daha yakın olabilmesi için yeri akıllıca
seçilmiş merkezi bir konumdaki bir yeşil alanda tuvalet ,sahne , cafe , çadırların konumu ve kamp alanının
ilaçlanması ,satış yapan dükkanların yerleri hatta sirk çadırının yanında o güneşin altında bekleyen ve
gelenlerin festival alanını transit geçmemesi için kamp alanının yerini tarif eden görevli nöbetçilere kadar ,
o ortamda ve şartlarda yapılabilecek en düzgün organizasyonu yapmışlardır.
Düşünün onca motor çınarcıktan yola çıkıp yalovada durmazsızın yol yaptı.burada emniyet ve jandarma da
eş zamanlı bir koordinasyon yaptı. bu toplu sürüşü yarış veya akrobasi gösterisi zannedip garip hareketler
yapan bir kaç kişi haricinde hem görsel olarak mükemmel bir görüntü ortaya konuldu.hemde çok keyif veren
uzun süre hafızalarda kalacak bir sürüş yapıldı.
Yalova Motofest hepimizin festivali arkadaşlar. cruiser racing scooter kullanıcıları ayrımı yapılmaksızın
Mc ,BC kültürü MT , Raptorriders ve diğer internet grupları ayrımı yapılmaksızın , motorsiklete gönül
vermiş ve elen herkeze açık.eğriysiyle doğrusuyla güzellikleri yanında olumsuz olaylarıda bizim festivalimiz.
zaten foruma gönderilen resimlerden de bu seneki organizasyondan katılımcıların keyif aldığı ortada.
alkol+ego+show yapma , kendini ispat etme dürtüsü ile motor kullanıcısı yanyana geldiği zaman
olay çıkmaması veya diğer katılımcıların rahatsız olmaması zor bir ihtimal ama umarım seneye ufak ta olsa
böyle tatsızlıklar yaşanılmaz.
3. Yalova Motofest 2008 e katılan ve emeği geçen herkeze teşekkür ederim.elinize yüreğinize sağlık.
bu sene rekoru kıramadık ama bir gün mutlaka bu rekoru Türkiye'de kıracağız.buna olan inancım ve motorcu
dostlarıma olan güvenim tamdır. Sevgiyle kalın.