3. MOTOFEST08 Yalova Festival Fotoları

Seni unutmayacağız
Nur içinde yat
Kim teker yaktı ise, kim çuvala kum doldurma yarışmasına girdiyse, gecenin 4 ünde vorn vorn motorlarını bağırttı ise ben oradan kaçtım o gruplardan uzak durdum, MT topluluğuda bunu yaptıysa motokolikler gibi, benim sizleri bulamamam çok doğal :pale: Ayrıca patchli sürücüler dediklerinizi de ben çok beğendim şahsen. Özellikle de Macho Kings grubu devamlı davet ettiler muhabbetlerine bizi. Dolayısı ile MT sürücüleri ile neden bi türlü tanışamadığımız gerçeği de ortaya çıktı :)

koş durma oraya git ne işin var mt de biz kendimiz eylendik kendi capımızda bulan buldu demekki senin aklın ordaymış seni burda tutan yok he dersen kim verdi bu yetkiyi sana bana kimse yetki vermedi ama onları da gördük orda o yuzden sana cevap verme ihtiyacı duydum :cat:

58859607wk0.gif
seni burda görmekde çok hoşuma gitti yaw:mrgreen::rendeer::rendeer::rendeer:

saol DERKUNT :)

58859607wk0.gif
seni burda görmekde çok hoşuma gitti yaw:mrgreen::rendeer::rendeer::rendeer:

saol DERKUNT :)

Sende sağol arapcım biliyorsun ben BEYNELMİLEL motorcuyum beni kabul eden her oluşumun içindeyim. Tüm motorcular kardeş ve dosttur. Motorsiklete gönül veren herkez benim öz kardeşimdir :rendeer:

ben orada idim çok süperdi sabah maviş beach te herkes orada idi ben motorla gelemedim ama atv kiraladım gezdim arkadaşın yazlığı vardı allahtan bi bucuk gün güzel bi anı idi :) (Bu arada iLk festivala gidişim artı onca motoru bi arada ilk defa gördüm gözlerim bayam etti ALLAHA ŞÜKÜR ) Derkunt abi seni gördüm siteki resminden tanıdım daha doğrusu sakalından çok sert bakıyodun diye gelipte selam veremedim kardeşinin ksurunu bakmazsan seviniirim :(

Ya nolur bakışlarım belki sert gelebilir ama yufka dahi olmamış hamur gibi yüreğimle tüm motor tutkunlarına açık kalbim hepinizi çok ama öok seviyorum. Çekinmeyin gelin tanışalım dertleşelim:rendeer: ::kalbim:: ::sefereee

Son düzenleme:
Sende sağol arapcım biliyorsun ben BEYNELMİLEL motorcuyum beni kabul eden her oluşumun içindeyim. Tüm motorcular kardeş ve dosttur. Motorsiklete gönül veren herkez benim öz kardeşimdir :rendeer:

Ya nolur gakışlarım belki sert gelebilir ama yufka dahi olmamış hamur gibi yüreğimle tüm motor tutkunlarına açık kalbim hepinizi çok ama öok seviyorum. Çekinmeyin gelin tanışalım dertleşelim:rendeer: ::kalbim:: ::sefereee

Derkunt Abi ben senin bu kadar tatlı bi insan olduğunu inan tahmin etmiyordum.. İlk karşılaşmamızda emin ol yapışıcam yakana.. Arkadaşların söylediği gibi sert bakışların var, insan rahatsız etmek istemiyor.. Ama dediğim gibi bir sonraki karşılaşmada mutlaka muhabbet çevirmeliyiz diye düşünüyorum.. Saygılar..:rendeer:

Derkunt Abi ben senin bu kadar tatlı bi insan olduğunu inan tahmin etmiyordum.. İlk karşılaşmamızda emin ol yapışıcam yakana.. Arkadaşların söylediği gibi sert bakışların var, insan rahatsız etmek istemiyor.. Ama dediğim gibi bir sonraki karşılaşmada mutlaka muhabbet çevirmeliyiz diye düşünüyorum.. Saygılar..:rendeer:

he valla ya +10 sana tencere bende senin gibi düşünorum

Chief of HardAffairs Dept senin doğum günün ne zaman sana bi çadır alıcam :queen: baba kaskla uyumana bittim.aklıma geldikçe gülüyom haa :queen:hepinizi seviyorum MT.umarım size karşı mahçup olmamışımdır.gündüz işte olmaktan sizinle yeterince ilgilenemedim.sadece akşamları ordaydım.umarım beğenmişsinizdir.bir hatam olduysada özür dilerim hepinizden.seneye olmaz :cherry:

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Normalde site motorcusu olmadığımdan, forumlara yazı yazmayı yıllar önce bırakmış birisi olarak şimdi burada densiz bir kişinin densiz ve bilinçsiz bir lafı yüzünden bana söz hakkı doğduğunu düşünüyorum.
Bu sabir fikirli ve densiz kişinin olaylara neden taraflı gittiğini bilmiyorum ama sadece şuna açıklık getiricem.Blackwolves MC başlattı diyor.Peki densiz kişi sen blackwolvesin sabaha kadar kendi çadırlarının etrafında eğlendiğini sabah oluncada yalovayı gezmek için erkenden gittiklerini duymamış olabilirsin.Ben sadece cahil cesareti derim buna.baltayı sopayı kapan gelmiş diyorsunda kimlerin kavgaya girdiğini göremiyecek kadar kafan iyiymiş sanırım.Bu kendini ispatlamaya çalışan dediğin adamların arasında mühendisler banka yöneticileri avukatlar doktorlar var.Sen bilip bilmeden ne konusuyorsun.Sen birisine gidip bu blackwolves neyin nesidir diye sordunmu.Nedense bu blackwolves düşmanlığı aranızda bulunan ve herkes tarafından çok sevilen hakan abinin organize ettiği bir etkinliktede ortaya çıktı.Oraya uzun uzun girmeyecem Hakan abimiz gereken cevabı vermişti orada.Şimdi dönelim konuya.Diyorki Blackwolves kavgayı başlattı.Bende diyorumki blackwolves orada değildi.Diğer kişilerinde festivali yönetebilmek için 4 gündür uyumadıklarından onlarında ayakta durup ellerinde baltalarla sopalarla koşmaları bana abes geliyor.Uzun uzadıya savuncak değilimde birşeyi çünkü saçma çünkü komik.Çocukla çocuk olmam.Eğer merak ettiğiniz bir şey varsa alperde beni çok iyi tanır keza hakan abinizde.Bence sen atıp tutmadan önce ağzından çıkan lafların kime nasıl gideceğini bir düşün taşın.Bilip bilmeden konusuyorsun çocukluğuna veriyorum.Ben sana o festivale bağımsız olarak yada çok sevdiğiniz gruplarla birlikte takılan bazı dallamaların yaptıklarını anlatmaya kalkarsam formunuzun disk kapasitesi zorlanır.Sonucta mt üye sayısı olarak türkiyedeki en kalabalık motosiklet sitesi.Eyvallah güzel.Ama bu demek değilki MT dört dörtlük.önce iğneyi kendinize sonra çuvaldızı naparsanız yapın.Ve bilmeyenler için bir şey söyliyeyim.Sizin forum kurallarınız olduğu kadarda bizim yaşam kurallarımız vardır.Ve biz motorumuzu arkadaş bulmak için araç yapmayız.

Ve genel olarak şunu söylemek istiyorum ben bu festivalde şunu gördüm.
1-Biz hala motosiklet kültürüne sahip olamamışız.Bu gidişlede zor.
2-Ben o festivalde %30 motosiklet sevdalısı %70 şımarık ukala zengin kültürsüz ve görgüsüz motor sahibi gördüm.
2-Bir rekor denemesi yapıldı.1300 kusur motor yola çıktı.400-500 tanesi alanda kaldı.??
3-Sürüş esnasında özellikle ss kullanan kişiler grubun ortasından gazlayıp en öne geçmeye çalıştılar.başkalarını aynalarına carpa carpa.O beğenmediğiniz grubun önündeki kişiler binlerce cc'lik makineleri ile 20-40 km ile gittiler.
4-Hala başka motosiklet kullananlara saygımız yok.
5-Festival alanına gelen dar yolda yarıs yapıp virajlarda sollamaya kalkan karşıdan gelen kişileri zor durumda bırakan şerefsiz evlatları kim??

Ha sonuçta ne olacak! Gelecek sene yine marmoka gidilecek.Yine yalovadaki festivale gidilecek, eğlenenler eğlenemeyecek yada tam tersi olacak.Bir ihtimal birbirleri hakkında atıp tutan kişiler tanışacak dost olucak.Burada yazılan herşey yazıldığı ile kalacak.

İş doktor mühendis bankacı derken sınıf ayımcılığı ve şerefsiz evlatları lafı ilede hakaret boyutuna ulaşıyor ona göre...

İş doktor mühendis bankacı derken sınıf ayımcılığı ve şerefsiz evlatları lafı ilede hakaret boyutuna ulaşıyor ona göre...

Bu uyarınıza ben cevap yazayım sevgili gripi

Ozzymani'nın demek istediği, MC gruplarının içinde en ufak bir olayda kendisini göstermek ve birilerine
kendilerini ispat etmek için balta sopaya sarılıp kavga çıkartan insanlar değil, bilakis normal hayatında
ciddi sorumlulukları olan karıyer sahibi,üye olarak alınırken sıkı bir araştırma deneme sürecinden geçen
insanların çok olduğunu belirtiyor.

diğer söylediği söz olan serefsiz ifadesi bence o mahluk için az kalır. ben insan zannedilerek kendisine
ehliyet verilmiş hayvan demeyi tercih ederim.arkadaşlar böyle dedim. ?. Sirk çadırından kamp alanına
kadar olan o bozuk ve tümsekler le dolu yolda,üstelik üzerinde herhangi bir koruma veya kask bulunmayan
ardçısıda varken ve bu bayanın hayatını hiçe sayarak,bir başkasıyla sırf egosunu tatmin etmek için o berbat
yolda kadran kırarcasına yarışmaya kalkan ve az kalsın , ozzymania ile kafa kafa çarpışacak kadar
teğet geçen bir hayvan olduğu için .

Onca uyarılarımıza rağmen ertesi sabah yine bildiğini okuyacak kadarda kafası çalışmayan bir hayvan.
eğer bu bu siteye üye isen ve bu satırları okuyorsan insan kılıklı hayvan , bari ardçın varken yarışma.
akıllı ol.deli gibi kullanıp , kendini gebertmemeye veya kalıcı sakat bırakmaya meraklı olabilirsin.
Bari ardcına acı.karşından gelene acı.acımazsan bir gün karşına birisi çıkar o da sana acımaz.

(üyelerden ricam hayvan benzetmem ile alakalı uyarı yazmayınız. ben ne dediğimi gayet iyi biliyorum
olayı bizzat yaşasaydınız belkide sizler adamı bir hastanelik olana kadar döverdiniz.
ozzymania ardcısıyla birlikte salise farkıyla kafa kafaya çarpışmaktan kurtuldu,o hayvanın
yarıştığı diğer hayvanı bulamadık.anında kalabalığa karıştı)

Arkadaşlar bende uzun zamandır sitelere yazı yazmayı bıraktım. yukarıdaki benzetme içinde hepinizden
özür dilerim.ancak yazılanların geneline bakıldığı vakit ,aşırı dozda alınmış alkol yüzünden çıkan fevri
bir kaç olay yüzünden ve motorsiklet gruplarının kendi aralarında organize olamamasından dolayı, birlikte
olmaması'nı organizasyonun hatasıymış gibi yapılan yorumlardan dolayı ,bu organizasyonun oluşmasında emeği
geçenlerin çalışmalarının göz ardı edildiğini düşünerek, iki çift sözde ben etmek istiyorum

Motorcu dostlarım. Black Wolves MC Yalova Ve YMSK çok büyük bir organizasyonu bana göre alnının akıyla
yapmıştır.hazır bir mekan kullanmak yerine motora gönül verenlerin daha yakın olabilmesi için yeri akıllıca
seçilmiş merkezi bir konumdaki bir yeşil alanda tuvalet ,sahne , cafe , çadırların konumu ve kamp alanının
ilaçlanması ,satış yapan dükkanların yerleri hatta sirk çadırının yanında o güneşin altında bekleyen ve
gelenlerin festival alanını transit geçmemesi için kamp alanının yerini tarif eden görevli nöbetçilere kadar ,
o ortamda ve şartlarda yapılabilecek en düzgün organizasyonu yapmışlardır.

Düşünün onca motor çınarcıktan yola çıkıp yalovada durmazsızın yol yaptı.burada emniyet ve jandarma da
eş zamanlı bir koordinasyon yaptı. bu toplu sürüşü yarış veya akrobasi gösterisi zannedip garip hareketler
yapan bir kaç kişi haricinde hem görsel olarak mükemmel bir görüntü ortaya konuldu.hemde çok keyif veren
uzun süre hafızalarda kalacak bir sürüş yapıldı.

Yalova Motofest hepimizin festivali arkadaşlar. cruiser racing scooter kullanıcıları ayrımı yapılmaksızın
Mc ,BC kültürü MT , Raptorriders ve diğer internet grupları ayrımı yapılmaksızın , motorsiklete gönül
vermiş ve elen herkeze açık.eğriysiyle doğrusuyla güzellikleri yanında olumsuz olaylarıda bizim festivalimiz.
zaten foruma gönderilen resimlerden de bu seneki organizasyondan katılımcıların keyif aldığı ortada.
alkol+ego+show yapma , kendini ispat etme dürtüsü ile motor kullanıcısı yanyana geldiği zaman
olay çıkmaması veya diğer katılımcıların rahatsız olmaması zor bir ihtimal ama umarım seneye ufak ta olsa
böyle tatsızlıklar yaşanılmaz.

3. Yalova Motofest 2008 e katılan ve emeği geçen herkeze teşekkür ederim.elinize yüreğinize sağlık.
bu sene rekoru kıramadık ama bir gün mutlaka bu rekoru Türkiye'de kıracağız.buna olan inancım ve motorcu
dostlarıma olan güvenim tamdır. Sevgiyle kalın.

Ne varsa emokda vart arkadaş!!.. Bu seneki festivallerin konularını okudukça polemik tartışma görüyorum bu sene en sakin en eğlenceli olan festival gene emok'du sanırım seneki emok'a tüm mt ailesini bekliyoruz.. Bu sene mt'den 10 kişi tüm yarışmalara damgamızı vurduk azda olsa mt'den söz ettiridik ama mühim olan eğlence anlayışıyla grubun adının konuşulması istanbul-mt nedense emok festivaline ilgi göstermiyor..

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar