ben işin ustası değilim ama birazını söyleyeyim.çinlilerin çoğu iyi kaçmıyor.doğru.tamgaz da versen cc sine göre kötü
ben 150 lik çinliyle kaza geçirdim.biraz motoru eğdim,gaza yüklendim ve yerdeyim.nasıl olduğunu hala anlayabilmiş değilim.ben direksiyon hakimiyetimi kaybettim de mi düştüm yoksa ön teker kaydı da mı düştüm.o yüzden artık motorları eğmeye bile korkuyom.scooter kullanmak zor değil.birkaç günde alışırsın.ben sürekli mobilet sürdüğümden motor ayaklarımın arasında oluyor.ayaklarım öndeyken biraz yabancılık çektim ama sonradan alıştım.çinlileri bilmem ama bws ile falan güzel manevra yapılıyor.motor dengeli:cat:
peki yakıt olayı naısl aslında scoter düşünmemedeki amaç hem maddiyat hemde trafikte rahat edebilirm düşüncesi 20 milyonluk benzinle nekdar yol yaparım
bende motor kulalndım işte oo görüntü bana çok dengesiz geliyor heran düşücek gibi bide sende bilirsin motor kullandığın için scooter trafikte dahamı rahat toro biraz büyük olduğundan bide bizim araba kullanan insanımız mesafa bırakmadığındna öndekiyle trafikte araba gibi takıldığım çok oluyor
scooter dahamı çok yakıyor diyorsun yani mesla keeway 100km 5 milyon diyorlarda oo yalan 10 milyonu buluyor du valla ya motora binmek bir zevk olsada ulasım aracı olarak kullancam
peki önerebilceğin mesala keeway in scootarları nasıl siyahları baya güzle benziyor sekil olarka veya mondialın yeni iki tnae klasik motoru var onların yakımı filan nasıldır ara gaz olurda ben 60 geçmem ya zaten
bence yamaha bws nin güzelliği motorunda.çok yakyor.ama bence onun motoru 4 zamanlı olsa o kadar zevkli olmazdı.