seninkinide söylemek isterdim ama domuz hırıltısı nasıl yazılıyor bilmiyorum, özür knk
Forumda aynı siyasi görüşten 'adam'ları görmek mutluluk verici. Tengri biz menen
Tabii ki bizlerle aynı düşünmek zorunda değilsin. Farklı sesler her zaman için güzeldir. Yalnız bir milletin kutsal olarak kabul ettiği güne paçavra muamelesi yaparsan iş o zaman farklı bir boyuta geçer. Türkiye'de Türkçülük gününün kutlanmasını bile sindiremiyorsunuz. Kendi ülkesinde, kendi vatandaşı tarafından soyutlanan başka bir ırk var mıdır acaba merak ediyorum.
O saydıgın azınlıklara türk milleti deniyor ne kadar utanarak ve istemeyerek söylesekte kürtlerde türk milletindendir. 2 Satır anlamlı laf yazcam diye yine komik yorumlar gelıyor
Dostum bu kalın harflerle işaretlediğim konuyu açabilir misin?
Kusura bakma ama bu günü çevremde kimse bilmiyor. Forumdakiler de çoğu yeni duymuş. Bu nasıl bu kutsallık kimseden haberi yok. Eğer bu kadar önem verilseydi bu güne tüm gazete ve tv lerde bi şekilde geçerdi. İnterner haber sitelerinde geçerdi. Milliyetçi olarak geçinen partiler anma, kutlama gibi etkinlikler yapardı. Ama hiçbi bişey yaptığı yok. Demek ki o kadr da kutsal bir gün değilmiş Türk halkı adına.
Kutsallık ölçütün çevrende ve forumda kimsenin duymamasıysa pek konuşacak bir şeyimiz yok hocam. Size arap, fransız ve ingiliz günleriyle mutlu bir ömür diliyorum.
Bana bu günle ilgili çıkmış bir haber gösterir misin?
Arap, Fransız ve İngiliz gününü de söylersen kutlarım (tabi böyle bişey varsa)