3 Ledli Far Ampülü

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
S.a resimlerin üstünde reklam yazıyodu karaladım.3 ledli far ampülü buldum beyaz,sarı ve mavi yananları var kullanan varmı nasıl aydınlatır sizce iyimidir ?
ljG6mb.jpg
4rov4L.jpg

---------- Mesajlar birleştirildi - 01:51 ---------- bir önceki mesaj zamanı 22:26 ----------

Güncel....

İçindekiler power led iyidir tabi görmeden bişey demek yanlış kaç watt onu öğrenebilirsin.

yolu aydınlatmak için mi sis içinmi yoksa sadece görünürlük içinmi kullanıcaksın çünkü ciden çok göz alıyorlar açısını ayarlayamayınca net sövüyorum arkama böyle ledli bir motor gelince akşamları aynalardan direk beynimi deliyor o ışıklar

Forumdan Uzaklaştırıldı
yolu aydınlatmak için mi sis içinmi yoksa sadece görünürlük içinmi kullanıcaksın çünkü ciden çok göz alıyorlar açısını ayarlayamayınca net sövüyorum arkama böyle ledli bir motor gelince akşamları aynalardan direk beynimi deliyor o ışıklar
yolu aydınlatmak için

---------- Mesajlar birleştirildi - 12:47 ---------- bir önceki mesaj zamanı 12:45 ----------

İçindekiler power led iyidir tabi görmeden bişey demek yanlış kaç watt onu öğrenebilirsin.
watı yazmıyor

ben kullanıyorum suan kalyoncu motordan aldım tek yone ısık yapıyor uzunlarda güzel gösteriyor fakat kısalarda park lambası gibi yanıyor

eğer mercek yada çanak açıları düzgün değilse aydınlatmada hayal kırıklığı yaşabilirsin

Forumdan Uzaklaştırıldı
Almayin onermem ben memnub degilim sirf beyaz yaniyor ve far duyumu eritmedigi icin kullaniyorum yoksa bes para etmez

---------- Mesajlar birleştirildi - 14:59 ---------- bir önceki mesaj zamanı 14:51 ----------

5tllik beyaZ ampul tak 2 kat net isik alirsin

kardeşim bu ampuller 9 watt hiç bulaşma derim ben orjinalinden şaşma önünü göremezsin sis için takarsan bişey diyemem ama far için hiç takma değmez

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar