3. köprünün tepesinde fotoğraf çekmek..

süper heriflerin yaptığı bende gazeteden okudum :) Güven Özveri Tecrübe ister :)

bence hiç süper değil
endüstriyel dağcıyım(irata), o yükseklikte hiç bir ekipman olmadan çıkmak çok tehlikeli
heleki oksijen seviyesinin azaldığını varsayarsak bir saniyelik göz kararması filmi bitirir :D

bence hiç süper değil
endüstriyel dağcıyım(irata), o yükseklikte hiç bir ekipman olmadan çıkmak çok tehlikeli
heleki oksijen seviyesinin azaldığını varsayarsak bir saniyelik göz kararması filmi bitirir :D
Oksijen seviyesi ne kadar azalabilir İstanbul boğazında, biz erzurumda 2500 metre dağda çalıştık gözümüz falan kararmadı.

Bizim ülkemizden de böyle şeyler çıkması hoşuma gidiyor. Youtube da hep yurt dışındaki elemanları izlerdik. Başarılı olmuş. :cat:

o değilde çıkmaya çıkarımda her türlü ama en son oturup selfi şekli yapmışlar ya o direğe kuala gibi yapışırır kalırım orda :)
D6XO8m.jpg
[/url][/IMG]

Çıkarım çıkmasına da inemem ağa :D

paraşüt varsa atlatım ama inemem orası garanti :D

Güzel iş başarmışlar. Bu arada köprü allaha emanet onu da anlamış olduk...

Benim ciddi yükseklik korkum var.

Videoyu izlerken kalbim sıkıştı resmen.

Tebrik mi etsem , manyak bunlar mı desem o konuda kararsızım.

DKN

insan 3 sınıfa ayrılır. kızlar, oğlan çocukları ve erkekler. helal olsun

Elde eldiven bile yok el terleyip kayabilirdi en basitinden ama zaten komple akıl işi değil

Nasıl bir adrenalindir bu.
Bir de, ses getirmek isteyen terör örgütleri sıraya girer köprüde.

Bu kadar buyuk bir yatirim bu kadar onemli bir noktaya iki kisi nasil oluyor da elini kolunu sallaya sallaya girip tirmanip soylenene gore bir de orada konakliyorlar ?? Mehmet efendinin bakkal dukkani olsa giremezsin. Ya bomba koysalar ya sabote etseler ?? Boyle bir zamanda ...
Eger bir pr calismasi degilse rezalet.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar