3.kez motor alıyorum ikilemdeyim

öncelikle merhabalar,

uzun zamandır bu forumu üye olmadan okuyarak takip edenlerdendim fakat bir süredir (7 ay) motorsuzum ve havaların güzelleşmesi ile bu motorsuzluk canıma tak etmeye başladı. İşim gereği sabit bir yerde durmuyor ortalama 1,5 ayda bir, 8-10 gün civarı izin yapıyorum. İzinlerimde atlayıp gezebileceğim yeri geldiğinde gün içinde 200-300km yol yaptığımda beni çok yormayacak bir motor istiyorum.

Daha önce 1 yıl keeway superlight ve 2,5 yıl ninja250r kullandım. Hatta yer yer zorlanmışta olsam bahsettiğim ninja ile ABD'de 3 hafta içerisinde 7000 km yol yaptım. Bir noktada uzun yolun zorda olsa yolda bırakmadıktan sonra her türlü motosikletle yapılabileceğini düşünen bir insanım.

Aklımın bir kenarında hep yamaha r6 sahibi olmak hep varken, şuan kendisine para denkleştiremediğim için alamıyorum.

Sizlere danışmak istediğim şudur ki motor kullanmaya olan açlığımı şimdilik bir yamaha xj6 ve kawasaki er-6n gibi bir naked ile şimdilik doldursam hata eder miyim yoksa r6 için param olmasını bir miktar daha beklemeli miyim? (tabii bu bekleme zarfında sezonu kaçıracağımıda göz önünde bulundurmakta fayda var)

Konuyla ilgili her türlü görüşünüze açığım, bir fikire bir dürtüye ihtiyacım var şimdiden teşekkürler.

bence içinizden geleni yapın neden derseniz motor tecrübeniz var siz galiba biraz daha bekleyip içinizden geçeni yapacaksınız:wiinkk:

naked al rahat kullan racing motorda tavşan gibi iki büklüm yolun tadını alamazsın.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar