3. kafadar suuçtu şelalesinde !!!

3 tane kuzen 3 tane aynı motor 3 tane kardeş gibi :) yine güzel iş çıkarmışsınız cihan abi ve kuzenler :) tekerinize sağlık. deponuz dolu olsun :cherry:

40 ytl 500 km yol hemde devirli 110 km hız 120 km hızla.

Bir Mustafakemalpaşa'lı olarak gezinizi yeni gördüm.Her gezinizi takip ederim ama gözümden kaçmış olmalı.:pale: Güzel bir gezi yapmışsınız bizim buralara.Nerede ne yenir ve geçerken uğranacak yerler konusunda biraz eksik olsa da tekrar gelmeniz dileğiyle.Kazasız sorunsuz nice sürüşler.

Abimin görev yeri orada heryaz gitmeye çalışırım. Nefis bir yer görmeyen arkadaşlarada tavsiye ederim.

3 sene önce şalaleden başlayarak 1-1.5 saatlik el değmemiş ormanların arasından taaaa kaynağına kadar yürümüştüm.

Gecen yazda gitmiştim. 2 yaşındaki oğlum şelenin altındaki havuza küçük çişini yapmıştı kerata içmediniz umarım suyundan :queen::p

evet dijital km saati.

çekilen resimler net ve güzel, titreşim yok nede olsa honda cbf 150.
kuzen birazdan atar resimleri.

çk güzel gezi olmuş elleriniz sağlık bende digital saati merak ettim kullanımı nasıl istediğin verimi alıyomusun benim kmsaatimde bi problem var böle bişey yaptımayı düşünüyorum nrden bulabilirim bana yardımcı olurmsun

aynen benimde kafama yattı böyle bi saat güzel olur nerden bulabiliriz maliyeti nedir ?

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar