3 Ilin Maceracı Krosçuları

hasan abi ellerine sağlık maşallah siz foto zenginisiniz bizde fazla yok malesef çumok adına teşekkür ederim adanadan selamlar.

Selam Arkadaşlar gerçekten çok güzel gezmiş ve eğlenmişsiniz. Motorlar ve aranızdaki dostluğu çokiyi gördüm. Ben de bir endurocu olarak sizlere imrendim doğrusu. Fotoğraflar da son derece başarılı gerçekten.
Yüreğinize ve motorunuzun tekerine sağlık.
Selamlar...

muhteşem bir gezi.resimlerde keyif verici.
maşallah hepinize.
ağır abinin alet ne model çıkaramadım..

cimg3376us4.jpg

APRİLLA PIGASO 650 GÜZEL MAKİNA

hasan abi ellerine sağlık maşallah siz foto zenginisiniz bizde fazla yok malesef çumok adına teşekkür ederim adanadan selamlar.

KADİR KARDEŞİM Herşey senin organizsyonun emeğine sağlık bizleri onurlandırdınız daha güzel gezilerde buluşmak dileğiyle cumok'a selam.:rendeer::cat::cat:

Son düzenleme:
hasan abi selam bu güzel resimler vede misafir perliğinizden dolayı teşekkür ediyoruz en kısa zamanda tekrar güzel bir organizasyonda buluşmak dileğiyle sağlıcakla kalın adanadan ilhan

hasan abi selam bu güzel resimler vede misafir perliğinizden dolayı teşekkür ediyoruz en kısa zamanda tekrar güzel bir organizasyonda buluşmak dileğiyle sağlıcakla kalın adanadan ilhan

ilhancığım birşeyler yapmak istedik ama tam olmadı. elbette başka daha güzel gezilerde beraber olacağız inşallah:rendeer::cat::cat:

bune güzel bi buluşma ya herşey süper resimler yerler emeğinize sağlık..

Görüntüler Güzel Olmuş Gezi Hızlı Geçtigi Için Yüzel Mazaraları Göremedik Eline Saglık

Super olmus resımler ıcın sagol eline saglık polise 1 ytl cezasıda grup oldugunuz ıcın ındırımmı yaptı ?

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar