3.Geleneksel Yuvacık Gezisi Resimleri

Moderatör
Resimler için teşekkürler çağla, bizimde artık motosiklet üzerinde resmimiz var :p

Fotoğraflar harika çok teşekkürler Çağla süpersin... :rendeer: :rendeer:

kuyucadısı inan senin fotoların güne dair tüm detayları anlatıyor...bu arada bizim Lucas Blaze olmuş...avatarında değişmesi harika eski avatardakinin yengem olduğuna inanamadım çünkü asla...:p

kuyu CAdısı bana süpriz yapmışsın teşekkür ederim:)) vallah resim süper cıkmış manzara desen şahane:)))))

kuyucadısı inan senin fotoların güne dair tüm detayları anlatıyor...bu arada bizim Lucas Blaze olmuş...avatarında değişmesi harika eski avatardakinin yengem olduğuna inanamadım çünkü asla...:p

bu nasıl bir cümledir...ben mi yazdım...çünkü asla ne demek yav...:p

lucas blaze olmadi...blaze lucasin hanimi...:rendeer:

ha yange BLAZE...ok...o zaman Lucas o avatarı tarihe gömsün artık...kadraj üstten olunca farklılıklar arzediyor...:pale:

Moderatör
Mete'm han'ım ben hala benim, benliğimden ödün vermedim vermeyeceğim de :p Avatar konusuna gelince şiddetle baskılar var her yandan ama kararlıyım değiştirmeyeceğim :)

arkadaşlar 2. sayfadaki zabıtalarn foto çekildiği mavi jincun bnm =) gezide arkamda göbekli aykut olmasına ragmen hiç üzmedi tırmandı o rampaları hemde bikaç kişiyi sollayarak =) sizin de bi fikrinizi almak istedim 2006 model 5.000 kmde bir kanuni tiger takas etmek istiyor ne yapayım?fikri olan var mı?

arkadaşlar 2. sayfadaki zabıtalarn foto çekildiği mavi jincun bnm =) gezide arkamda göbekli aykut olmasına ragmen hiç üzmedi tırmandı o rampaları hemde bikaç kişiyi sollayarak =) sizin de bi fikrinizi almak istedim 2006 model 5.000 kmde bir kanuni tiger takas etmek istiyor ne yapayım?fikri olan var mı?

hmmm ilginç bi takas teklifi olmuş... sen bence o motoru biraz araştır, sorun yoksa keyfine kalmış....

üzerine 1.000tl vericem bakalım kısmet olursa.birde istanbulda motoru gösterecek yerde bilmiyorum ama hayırlısı bakalım =) 150cc den iyidir herhalde 250cc birdahaki gezide 250 alıpta patlarsam isyan ederim :S

@kuyucadısı öncelikle tanıştığımıza çok memnun oldum.:rendeer:

Süper fotolar içinde eline sağlık teşekkürler.:)

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
blaze, Kuyucadısı ve Eryılmaz resimler için çok çok teşekkürler :rendeer::rendeer:

@kuyucadısı öncelikle tanıştığımıza çok memnun oldum.:rendeer:

Süper fotolar içinde eline sağlık teşekkürler.:)
biz istanbulda nasıl kurtulacaz diye düşünüyoruz usta:wiinkk::rendeer:

---------- Mesaj ekleme zamanı: 19:14 PM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 19:13 PM ----------

10 dakka evvel yanımdaydı çay içtik uctu valla:)

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar