zafer korkut hocam derken senden bahsetmiyo üstüne alınma ögretmensin diye![]()
:cat:Aynen valla kis arti, bir mi dicektim
:queen:
---------- Mesaj ekleme zamanı: 18:58 PM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 18:51 PM ----------
aynen öyle bende karamürseldeki arkadaşlar ile gelecektim baktım saat11 gelmediler 10 dk bekleyip bastım sahil yolunca yakalarım dedim istanbuldan gelenleri.birde baktım zabıta amiri =) dedi size eskortluk yapıcaz.eyvallah dedim bnm motoru çektik yol kenarına bekledik bi sarı bmw tekirdağlı bi abimiz geldi sonra suzukili bir abimiz geldi muhabbet ettik istanbul grubunu beklerken.derken grup geldi ve yukarı çıktık.her grup bi masaya otururken ben ve artçım kimseyi tanımadıgımız için ayakta kaldık ve şans eseri sahil yolunda tanıştıgım suzukili abiyi gördüm ve onla bir masaya oturduk.masada çok iyi insalarla tanıştık.bu arada Lucas seninle haberleşemedik gezi öncesi sen offline ben online ben offline sen online durumu yaşadıkorda gözlerim aradı hep ve tam gidiş saatinde buldu =) birdahaki gezide yalova karamürsel d.dere ve gölcük yolda birleşe birleşe gitse daha iyi olur sanki..
ben golcuk yalova ve bursadan gelenlere kilitli olan 3.geleneksel yuvacik gesizi konusunda forumda kirmizi puntalar ile yazi yazdim ama okumamissin ne hacet...golcuk itfaiyesinde saat 10:30 da bulusalim diye bakarsaniz goreceksiniz sozume senin bu konusmani eklemem temsilidir sen uzerine alma ama ben defalarcada tekrarlamisdim...:cat:
---------- Mesaj ekleme zamanı: 19:02 PM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 18:58 PM ----------
bence bu arkadasimi biri uykusundan uyandirmis gibi buda seceneklerde yok:queen::cat: