Geziye katılan ve emeği gecen herkeze teşekkürler, dönüşü erken yaptığım icin tek geldim, pek tatsız oluyor toplu gidip tek gelmek. tek basıma yakalanmısım resmi çeken arkadasa tesekkürler
![]()
cerroş sana bir Allahın kulu kızamaz kıyamaz emin ol...hep seni sevenlerin dilekleridir sitemleridir...cansın canansın kardeşim...
dark abi inan zenle gezmek çok keyifli...ben bunu geçmiş gezilerden bilirim...ama dün arkadaşlar çok enerjikti be abi...atılamayn enerjiler orada patladı napsın gencler...:queen:
vallahi kendimi yaşlı hissettim izlemek daha keyifliydi...:cherry:
özellikle EMRE kardeşimi tanımak keyifliydi...izlerken çok güldürdü beni...hele birde diğer arkadaşın arkasından sarıldığında yıkıldım...yanlış bölgeyi tuttu galiba...:cherry:
unutamıyacahım güzel günlerden bir kaçı heralde :rendeer:
emeği gecen herkeze çok teşekkürler resimler içinde herkeze teşekkürler:rendeer:
motoruma beni yolda bırakmadığı için binlerce kez teşekkürler :cherry: kros mübaret
yalnız ca cerrahi ye iki lafım var kardeşim o tozlar az geldi haftaya bir dağa yaparsın anladın sen onu :queen:
şu makinayı da bi göremedik
senin motora bakçektik, kaç litreyaktı bu gezide
senin ne işin var dostum bu yaştan sonra gezilerde falan, kafada lahanalar hareketlerde yumuşamalar..![]()
unutamıyacahım güzel günlerden bir kaçı heralde :rendeer:
emeği gecen herkeze çok teşekkürler resimler içinde herkeze teşekkürler:rendeer:
motoruma beni yolda bırakmadığı için binlerce kez teşekkürler :cherry: kros mübaret
yalnız ca cerrahi ye iki lafım var kardeşim o tozlar az geldi haftaya bir dağa yaparsın anladın sen onu :queen:
senin motora bakçektik, kaç litreyaktı bu gezide
P
atarım çeketimi cıkarım abi :queen:
neşen bizide neşelendirdi reis beg...:cat:
abi o hengamede gözümüz makinamı gördü...ben sana gelicem...akıcam sana usta...:cat:
ilk defa gördüğüm ve memnun kaldığım arkadaşlar vardı toraman ve mete han tanışmış olduk nice gezilerde devam inş :cat:
donatlet kalmıştın ne ceketi.. sana lahanayı atan atmış, hemdesapıyla
eyvallah beklerim:wiinkk:
---------- Mesaj ekleme zamanı: 12:57 PM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 12:56 PM ----------
bu ne demek kardeşim........... ayıp ayıppp :queen:
[/COLOR]adam akıcam ben sana diyor a bişe demiyon canım benim![]()
ilk defa gördüğüm ve memnun kaldığım arkadaşlar vardı toraman ve mete han tanışmış olduk nice gezilerde devam inş :cat:
abi BP Levente geldiğimde valla kendimi yeni üye gibi hissettim...yanlış site buluşmasınamı geldim diye şaşırdım önce...sen sağol bana yabancılık çektirmedin hemen benzin istasyonunda sıcaklığını gösterdin...bizde peşinde oluruz artıkın...bırakmayız...müridin oldum say...
![]()
bu güzel yol fotomu çeken yeni arkadaşıma teşekkürler
![]()
Sizlerle tanıştığıma bende memnun oldum.Rica ederim tanıştığıma memnun oldum çok keyifliydi
Buğracan,Ekrem ve Cem'e selamlar çok güldük emeği geçenlere teşekkür.
Gezi 1 Mesaj 1 :cyclopsan