Katilan toplam kac kisi idi bilen goren duyan varmi ?????Misafirler dahil...
toplam 100 kişi kadar vardık +-10 kişi diyebiiliriz..çook güzeldi çook
bu reesimlrin gerisi nerde arkadşlar atın şunları artık
Katilan toplam kac kisi idi bilen goren duyan varmi ?????Misafirler dahil...
Ümit
Benden sonra almışsın makina... Hayırlı olsun.
Sen de Canon'cu olmuşsun. 30D harika makina.
Fotografları 1600 iso değerinde çekmişsin ona dikkat et. Ortamda çok ışık var düşürebilirsin.
Gezilerde fotograf çeken birinin olması çok şey katıyor geziye. Eline sağlık.
Geleyim , birlikte çekelim bol bol.
toplam 100 kişi kadar vardık +-10 kişi diyebiiliriz..çook güzeldi çook
bu reesimlrin gerisi nerde arkadşlar atın şunları artık![]()
Ümit
Benden sonra almışsın makina... Hayırlı olsun.
Sen de Canon'cu olmuşsun. 30D harika makina.
Fotografları 1600 iso değerinde çekmişsin ona dikkat et. Ortamda çok ışık var düşürebilirsin.
Gezilerde fotograf çeken birinin olması çok şey katıyor geziye. Eline sağlık.
Geleyim , birlikte çekelim bol bol.
Sen kopup gittin selamı sabahı seyrelttin haberin yok tabi hiç birşeyden.
Bir süredir ciddi ciddi uğraşıyorum fotoğraf işiyle, biliyorsun zamanı gelmişti.
10 tane kadar ciddi beğeni toplayan kompozisyon fotoğrafım bile var.
Yavaş yavaş daha iyi yerlere getirmeye gayret ediyorum.
Bi ara portfolyoma bakmalısın, seninde yorumlarını almalıyım. :wiinkk:
![]()
Fotolarda ilk o gözüme çarptı.... Hemde Koskoca KOMTAN olmuş ama mont yok .......![]()
Çok güzel, çok eğlenceli, bol adrenalinli bir gün geçirdik. Emeği geçen herkese çok teşekkürler. Herşey çok güzeldi ve asla unutulmaycak bir gün daha ekledik hafızalarımıza... Bendeki fotoğrafları ancak yarın atabileceğim, malum yarın tatil...![]()
Montsuz otobandan o kadar yol gidilir miŞelale inişi mont üzerimde yoktu, gerek havanın sıcaklığı, gerek toz & toprak yolda gitme sebebiyle giymedim, iniş çıkış sonrası sakalım kaşım kirpiğim bembeyaz olmuştu, o yol ile herkes tecrübesini 2 kat daha arttırmıştır sanırım :cherry: ilk fırsatta hava filtresini değişmek lazım :farao: :mrgreen:
Bu arada lastiğim patladığında aracıyla hizmet veren Erhan 'a, yanımda bekleyen Yakup, Erhan ve Halis abiye, lastiğimi söküp takan Mert 'e, yaptıran Sedat 'a teşekkür ederimİlk kısım fotolarda bundan dolayı hiç yokuz farkettiyseniz
Gölbaşı tesislerinin laz amcasınada teessüf ederim güneşin altında arka tekeri olmayan motoru tesisimin yolu kapanıyor diye taşıttı bize :queen:
o kadar kisiyi gordumde ben sizi niye goremedim yahuwwww???:rendeer:
o kadar kisiyi gordumde ben sizi niye goremedim yahuwwww???:rendeer:
:mrgreen: resimlerden mi bahsediyosun? orda görmedim diyosan en kalabalık masada biz oturuyoduk :mrgreen: masa kapasitesi 4 biz 14 kişi oturduk :mrgreen:
ust kattamiydiniz? alttami?
Alt kattalardı ...
Tanuşamadım ama ben gördüm kendilerini :cherry: