3.Geleneksel Yuvacık Gezisi Resimleri

Herşeyden öncelikle katılan herkeze sonsuz teşekkürler.

ALINTIDIR..

Yılın ilk kalabalık gezisi ve güzelliklerle doluydu gelen herkese tesekkürler .Biraz foto yüklemeye çalışacağım
DSCN3880.jpg

DSCN3881.jpg

DSCN3882.jpg

DSCN3883.jpg

DSCN3884.jpg

DSCN3885.jpg

DSCN3886.jpg

DSCN3887.jpg

DSCN3888.jpg

DSCN3889.jpg

DSCN3890.jpg

DSCN3892.jpg

DSCN3893.jpg

DSCN3894.jpg

DSCN3895.jpg

DSCN3896.jpg

DSCN3897.jpg

DSCN3898.jpg

DSCN3899.jpg

DSCN3900.jpg

Son düzenleme:
Gelmeyı cok ıstıyordum ama ne yazıkkı iş ortagımın nıkahı vardı emınımkı yıne gusel gecmıstır.Resımlerı bıran once gormeyı beklıyorum...

offffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffff...................

nasıl canım sıkılıyor, gelemedim ya!!!!!

Selale fikrini veren arkedese tesekkurler:salut:eek:lum oyunu gibi biseydi valla tum kullanicilar(gelenlerin)hepisi sinavi gectiler tabi sag salim donebildilerse
biz oradan erkencecik ayrildik cunku karmasa olacagini hissettik toplu donusde hem rampa yukari hemde berrrrrrbatttt bi yol(yolmu onuda bilemiyom ama)kimse alinmasin ama ben oraya gelmem bi daha selaleye yani.
ama yuvacik cok guzel idi herkese gelen katilimcilara sonsuz tesekkurler ederim...
bir daha ki etkinliklerde gorusmek dilegi ile...
İnsallah herkes kazasiz belasiz varmisdir evlerine.....

Son düzenleme:
Bu gezi için ben belkiyi işaretlemiştim misafirlerim vardı onları yolcu ettikten sonra geç vakitte olsa Yuvacık'a geldim.
Tabii yemek faslı bitmişti çayımı içtim arkadaşlarla tanıştım oradan çok tozlu ve bozuk bir yoldan inilerek şelale denen bölgeye geçildi.
Biraz orada durduktan sonra dönmeye karar verildi ve bende Yuvacık içine kadar arkadaşlara eşlik ettim (İzmit içinde değil Sapanca tarafına doğru bir yerde oturuyorum) oradan vedalaşarak evime döndüm.
Kısa zaman beraber olsakta ortam hoşuma gitti motosikletlerle toplu sürüş çok zevkliydi buradan emeği geçen herkese teşekkür ediyorum. :):cat:

Moderatör
Güzel geziydi, şelale hariç.. O yolu sağ sağlim inip çıktık ya, artık uçak bile kullanabilirim sanırım, aştık hep beraber :p Tanıştığım herkese ilgi ve alakasından dolayı teşekkürler
Resimler çook az sonra, o yoldan sonra resim falan hak getire :)

aaa x8 gördüm :queen:
katılım nasıldı ? kalabalık olmuştur sanırım :)
resimleri bekliyoruz :wiinkk:

ben dedım kardesm gıtmeyın oraya dıye ne selalesı donun evınıze ama kıme dıyon :mrgreen:

Moderatör
ben dedım kardesm gıtmeyın oraya dıye ne selalesı donun evınıze ama kıme dıyon :mrgreen:

Güzide yurdumuzun başkenti var hani Ankara, bir de orada Dikmen var, anlayan anladı :) Yalova'da 3500 tane şelale varken, yolları mis gibi benim neyime bilmemne şelalesi..

---------- Mesaj ekleme zamanı: 18:52 PM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 18:51 PM ----------

Murat biz eve vardık bu arada, baya oldu ama haber vermedik de mi :p

Moderatör
Asıl sen gel Yalova'ya da yol gör, şelale gör alp'im tunay'ım.. Bu arada kankan pandan da geldi ama erken kaçtı, uykusu varmış :)

Az önce yazdığım gibi geziye geç katıldım ve arkadaşlarla fazla uzun süre beraber olamadım bu yüzden maalesef fotoğrafım az oldu.:pale:
İlk foto sudabatmayanadam'la sağdaki de ben TORAMAN:)

s6001317.jpg

Buda diğerine benzemiş kuyucadısı çekti.:)

s6001318.jpg

Bu mağarayı görebilmek için deli_mavi ve Lucas arkadaşlarında belirttiği öyle bir yoldan indikki yaşamayan bilmez diyorum.:cherry:

s6001319.jpg

s6001320r.jpg

s6001321.jpg

s6001324s.jpg

Vee dönerken..

s6001325.jpg

Bendekiler bu kadar devamını arkadaşlardan bekliyoruz artık.:)

Son düzenleme:
Motosikleti
Forza250-cygnusL
Asıl sen gel Yalova'ya da yol gör, şelale gör alp'im tunay'ım.. Bu arada kankan pandan da geldi ama erken kaçtı, uykusu varmış :)
Ben yarı Yalovalı sayılırım zaten.... Armutlu yarımadasını 70 kere turladım....:p:p
Senin motor neydi?.... Biraz zorlandığına göre ufak bişiy.... :p:p

Kanka panda olayına gelince..... Artçısı yusufla gelmiştir....Hanımdan izini saat 5 e kadar koparmıştırda ondan.... Saat 5 de yusuf ayaklanmıştır alelacele kaçmıştır....:queen::queen::queen:

Moderatör
Ben yarı Yalovalı sayılırım zaten.... Armutlu yarımadasını 70 kere turladım....:p:p
Senin motor neydi?.... Biraz zorlandığına göre ufak bişiy.... :p:p

Kanka panda olayına gelince..... Artçısı yusufla gelmiştir....Hanımdan izini saat 5 e kadar koparmıştırda ondan.... Saat 5 de yusuf ayaklanmıştır alelacele kaçmıştır....:queen::queen::queen:

Valla çokta ufak diil ama o yolda ufak olmasını tercih ederdim. SS ile gelen bir sürü arkadaş vardı, üzüldüm onlarada motorlara da..

Acaba selale gezisi sonrasi hasar raporu diye bi baslikmi atsak???kimin motosikletinde ne tur problemler yasandi gibisinden.???

Acaba selale gezisi sonrasi hasar raporu diye bi baslikmi atsak???kimin motosikletinde ne tur problemler yasandi gibisinden.???

valla ben iniste te cıkısta ta size araba ile ayak uyduramadıgım icin sizden once yol almak durumunda kaldım. biraz tozu topraga kattık sanırım onun icin ozur dilerim :pale:

Moderatör
Biz deli_mavi ile erken ayrıldık zaten, o yol çıkılmazdı yoksa o kadar motorla. Yutamadık tozlarını kısaca :p

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar