3 GB e-mail isteyen varmı ??

Admin
Yönetici
Motosikleti
Yamaha MT-09 Tracer
Bende 3gb dosya yollıcaktım sagol savas :cherry:
bu japon niye el hareketi yapıyor sitede :king:

Skullhunter' Alıntı:
Bende 3gb dosya yollıcaktım sagol savas :cherry:
:king:
bence bu servisi sunanlarda bunu düşünerek 3gb lık hak veriyolardır. kim 3 gb lık dosya yükleyecek ki?(yükleyebilecek ki?,3 hafta sürer heralde.)

abi gonderelim o zaman 3gb'lık mail birbirize :mrgreen: :mrgreen:

Resim ya da dosya depolayabileceğimiz bir site de bulsanıza :)

Admin
Yönetici
Motosikleti
Yamaha MT-09 Tracer
murrat, Resim ve dosya yuklemek icin siteler var ama dosyaları ne kadar surede sitelerinde barındırıyorlar bilmiyorum ama forumlara kısa sureli birseyler eklemek icin ideal 30 mb sana yeterse briefcase.yahoo.com var

Resim icin
http://www.imageshack.us/

dosya icin
www.yousendit.com

burda benim anlayamadığım bişi var bu 3gb lık mail adresi varya arkadaşlar burda niye depolamıyorsunuz dosya ve resimlerinizi. önce upload edip sonra kendi adresinize mail olarak gönderin istediğiniz şeyi..

danger0' Alıntı:
burda benim anlayamadığım bişi var bu 3gb lık mail adresi varya arkadaşlar burda niye depolamıyorsunuz dosya ve resimlerinizi. önce upload edip sonra kendi adresinize mail olarak gönderin istediğiniz şeyi..

Disariya link veren demek istiyorlar...

Evet. Sorun depolamak değil. Sorun internette bir sayfaya link vererek (ki bu foruma demek) resmi görmenizi sağlamak :cherry:
30 MB yeter de artar bana. Şu briefcase e bir bakayım. Hotmaile uyuz oldum zaten. Hala 2MB benim e-mailim. Yaşasın yahoo. yihhuuuu :cherry:

ben aldım oradan email 1.5 ay kadar önce, en az 3 hafta server sorunu verdi şu anda da girmio, linux tabanlı bi sistem hatası verio :bounce:

Hotmail adresini ayarlarsan sende 250 mb posta kutusu olur sende:)

Hemen profilini ve varsa .net pass olayını amerikada şehir ve adres yap, ertesi gün 250 mb göreceksin:)

arkadaşlar 5gb olmuş galiba ama ben anlayamadım mevzuyu bi bakın bakalım alabilen olursa bana da anlatsın domain kısmını:queen:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar