3 Eylül Cuma Caddebostan Buluşması

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Admin
Yönetici
Motosikleti
Yamaha MT-09 Tracer
Saat: 20:00 - 3 Eylül Cuma günü Caddebostanda buluşuyoruz.
Buluşma yeri Caddebostan Burgerking

Avrupa yakasından gelecek olanlar saat 19:30 da balmumcuda atv-sabah binasının yanındaki shell benzincisinden hareket edilecektir.

Maksat muhabbet herkesi bekleriz.

Görüşürüz

Havanın yağmurlu olma ihtimali var hava durumunu takip edelim.
Hava Durumu için Tıklayın

yeni bakımdan cıkardım kızımı zatenn.. özlemistir arkdaslarını :) cadde de görüsürüz..

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
arkadaşlar haftasonu sınavlarım olduğu için belki bir kaç saat katılabilirim ama belli olmaz yinede..haberdar ederim :pr:

Bu sefer geliyorum.
2. kask getirmem gerekir benimle dönecek vs olurmu?
Mecidiyeköyde oturuyorum.

İstanbul dışındayım, saat 22:00 gibi katılabilirim. Gelince seni ararım cepten Skullhunter.

Bu arada süper fikir :thumleft: Caddebostan. 3 milyona diet cola içeceğimize :p alırız bira+çekirdek gideriz sahile, dünyanın en güzel yeri. Motorları çekecek yer de var.

Yemişim karşıda buluşmayı...
leto ya bakar

Gelmeyi çok isterim, fakat cuma akşamı nöbetçi olduğum için gelemiyorum. Size iyi eğlenceler...

yau acaip üşütmüşüm (motor üstünde artist gibi gezersen böle olur tabi)okadar gelmek istedimki......

motor üstünde terleyip duruyorum oda çarptı acaip grip olnuşum gelemedim kusura bakmayın bir daha ki buluşmada iyileşip aranızda olmak istiyorum saygılar...

(siz siz olun sıkı giyinin motor üstünde hasta olmak hiçbirşeye benzemiyor hiçbiryerim tutmuyor walla şimdi biraz iy gibi oldum ilaçları aldıktan sonra......)

walla gelen herkese tesekkür ediyorum,herzamanki gibi çok eglendik.. gelemeyenleride birdahaki bulusmaya bekliyoruz artık..

Öncelikle bir motor almam lazım. hızlı yaşadım birdenbire tökezledim. Şu yıl ünv. sınavını bi kazanim. Alalh'ın izniyle motorlar kampüse,sonrada aranıza katılıcam

Yok işte. Bunlar akıl edemiyorlar öyle şeyleri :p Anlatıyorlar şurda buluştuk burda buuluştuk diye biz de inanıyoruz bakalım. :king:

Fotoğraf varda admin abi tatile çıktığı için daha sonra ekliyecek. biraz dişinizi sıkın :)

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
aY GENE COŞTUK BİZ YA... :thumright:

motorcu abilerle geceyi uzattik . kimsenin eve gidesi gelmedi . valla cok keyifliydi ama havalarda sogumaya basladi . disaridaki muhabbetleri ic mekenlara taşimak lazim artik.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar