3-4000 arası kask önerisi

Dostlar öncelikle herkese iyi forumlar . Motora yeni başlıyacağım kask için 3 ile 4 k arası bir bütçe ayırdım ( diğer ekipmanlar için ayrı bütçem var ) . Aklımda olan model mt helmets revenge 2 ya da Thunder 4 . Piyasada mt nin vizör kıtlığı var gibi duruyor . Ayrıyetten denemeden almak istemiyorum ve bunun içinde bilindik bir yere gidip bakmak istiyorum ( Hasanpaşa ) . Motospartanda revenge 2 ve thunder 4 yok targo modeli var o da hoşuma gitmiyor . Bu paraya ls2 lerde var ama ls2 ye bir ön yargı var ( belki de doğrudur xD ). Sizce bu paraya ne alabilirim ?

Bende ls2 vector(fiber) ve scorpion air 520(polikarbon) arasindayim
Ls2 4500tl
Scorpion 4300tl ama duz siyah, desenli olursa 5300tl gibi

Vemar ve MT var, ikiside iş görür. SHARP ları 4 yıldız. Konforu iyi, Vemar bi tık daha iyi, enduroya uygun...İspanyol du sanırım. Vemar ı Africa ile almıştım 5 yıllık.Şehirde yarım kask kullandığım için öylece duruyor...Shoei vs kasklarım oldu, sonra anlamsız geldi fiyatları ve bıraktım. SHARP 4 ve üstü uygun bana...

Vemar ve MT var, ikiside iş görür. SHARP ları 4 yıldız. Konforu iyi, Vemar bi tık daha iyi, enduroya uygun...İspanyol du sanırım. Vemar ı Africa ile almıştım 5 yıllık.Şehirde yarım kask kullandığım için öylece duruyor...Shoei vs kasklarım oldu, sonra anlamsız geldi fiyatları ve bıraktım. SHARP 4 ve üstü uygun bana...

Araştırdığım kadarıyla itibar edilecek test sadece snell var. Dot sharp gibi testler gerçekçi senaryolar ile yapılmıyor kanısı hakim ama her şey bütçe tabiki.
Fiber’den aşağı inmemek lazım deniliyor

Araştırdığım kadarıyla itibar edilecek test sadece snell var. Dot sharp gibi testler gerçekçi senaryolar ile yapılmıyor kanısı hakim ama her şey bütçe tabiki.
Fiber’den aşağı inmemek lazım deniliyor

Snell i bilmiyordum, iyi oldu, bir bakalım ona...Dediğiniz gibi sonuçta bütçe olayı..Hem pahalılar hem de ömürleri var, 2 senede kim atar 15-20 binlik kaskı...

bu polikarbon - fiber vs. vs. bunlar hakkında bilgim yok sağlamlık açısından iyiden kötüye siraliyabilir misiniz

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar