3 - 4 yaşlarında çocuğun hayatını

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
kurtardım !
bugün yedikuleye doğru sahil yolundan giderken
gözüm sahilden her an çıkabilcek süprizlerle karşılaşmak üzere takipteydi.
bir anda ufacık erkek çocuğu yola fırladı
ben sağ şeridin arabalarından 30 40 ile kenarından geçiyordum
hemen şeridi ortalayıp 4 lüleri açıp motoru hemen orada bıraktım
çocuğu yoldan kenara bıraktım.
salıyolarlar çocuğu sahil diye çocuk otoyola çıkıyor. allahtan gördümde hem çocuğu ben ezmekten hemde arabaların ezmesinden kurtardım bir anda atladı zaten hemen panik fren yaptım arkamdan gelen cbr 250 li, gökhan arkadaşımda bir anda benim arkamdan fren yaptı o görmemiş çocuğu ben gördüm
trafik hemen dat datt diye kornalardan çocuğun anasını babasını bulamadım hemen az ileriye kadar kovalayıp oradaki daha büyük bir çocuğun yanına gönderdim. sonra yoluma devam ettim. aslında size küçük bir olay gibi gelebilir ancak arabaların yüksek hızla trafiğin olmadığı bir anda o çocuk aniden yola çıksaydı kimbilir ne olurdu.
allah herkesin çoluğunu çocuğunu korusun.

OFG

Kovalamış çocuğu , benden söylemesi . Bu çocuk büyüyünce araba alıcak gördüğü bütün motorları sıkıştırıcak . Hep senin suçun ^^

Eline sağlık, kovalama işi olmasa eyidi emme, ben çocuk yapıp sokağa/şurya/burya salanlara başkaca isimlendirme'ler kullanıyorum , inan güneş doğmaya utanıyor o dereceden.( tabii dalgınlıkla elden tüyen yaramazlara ailelerine lafımız yok)

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Kovaladim dediysem 3 4 yasinda cocuk anlamiyor konusmami bende elimle hadi oglum git o tarafa annenin yanina git der gibisinden elimle karsiyi gisterdim.araclar yolda dDat dat diye 2 saniye bile dayanamiyo.yoksa gidip cocugun anasini babasini bulup bi guzel sert cikcaktim.kim olsa durur diyicemde milletimiz sabirsiz .

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar