3-4 milyar arası en iyi racing?

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
zealsun gs200 alabilrsin maotun fiatı 3000 YTL civarı alırsan pişmam aolmıyacağın güzel kalıplı bi motor hı konusundada CBR den kalır yönü yok yani alırsan şimdiden hyılı olsun bi bak sen buna

@sman hocam aradan 3 sene geçmiş baksana adam kimbilir onun üzerine nler neler aldı :)

Olayın üstünden 3 sene geçmiş Osman hocam helal olsun hortlatmışsın yani xD

bende en iyisi kanuni racers al derim. çünkü arkanda koskoca bir şirket var. türkiyenin neresinde olursan ol yedekte yine problem olmaz. görüntüsü
ZS 200 GS
kadar olmayabilir ama yolda vidaların düşmez.

hocam bende modifiye cbr 125 var hız konusunda sorunsuz 125cc di 600cc ye cıkarttık hız konusunda sıkıntı cekmiyorum bütün parcaları deişti zaten kasası bile honda 1000rr nin kasası:D ağırlığı ilk aldığımda hafifti ama sonradan modifiye edince 230 kilo civarini buldu iyi motor modifiye edicek para ayarlarsan 10 milyar fln al derim. he yok ben modifiye ettiremem onu dersen 0km kawasaki ninja 250 r al derim hemen götr bi ustaya cc yükseltin 1300cc yaptırdı bizim arkadas 8milyara 250r yi rahatlıkla 390km hıza cıkabiliyor motoru. ben aşığım o motora ama modifiyesi sakat elinde patlıyaiblir herşeyi göze alıcan.. kawasaki 250r ye deyer hatta 2010 modellerindekii o tekerleklere egzoz a kurban olurum ben adamlar yapmıslar:D ve uzun yolaa cok dayanıklı bir motor ya hiç aralıksız daha modifiye edilmemiş haliyle isvicreden türkiyeye geldi düşün.. 85bin km yol geldi karadan hesapla.d zaten motor 55bindeymiş 85 binde yapınca km yi 0 lamak zorunda kaldık:D

hocam bende modifiye cbr 125 var hız konusunda sorunsuz 125cc di 600cc ye cıkarttık hız konusunda sıkıntı cekmiyorum bütün parcaları deişti zaten kasası bile honda 1000rr nin kasası:D ağırlığı ilk aldığımda hafifti ama sonradan modifiye edince 230 kilo civarini buldu iyi motor modifiye edicek para ayarlarsan 10 milyar fln al derim. he yok ben modifiye ettiremem onu dersen 0km kawasaki ninja 250 r al derim hemen götr bi ustaya cc yükseltin 1300cc yaptırdı bizim arkadas 8milyara 250r yi rahatlıkla 390km hıza cıkabiliyor motoru. ben aşığım o motora ama modifiyesi sakat elinde patlıyaiblir herşeyi göze alıcan.. kawasaki 250r ye deyer hatta 2010 modellerindekii o tekerleklere egzoz a kurban olurum ben adamlar yapmıslar:D ve uzun yolaa cok dayanıklı bir motor ya hiç aralıksız daha modifiye edilmemiş haliyle isvicreden türkiyeye geldi düşün.. 85bin km yol geldi karadan hesapla.d zaten motor 55bindeymiş 85 binde yapınca km yi 0 lamak zorunda kaldık:D

Birisi bana tercüme edebilirmi???? Türkçeye benziyor ama enteresan :)

Motosikleti
Forza250-cygnusL

Sırf baştan sona atmasyon bir yazı.... :queen::queen::queen:
Bir gülme krizinden diğerine girdim..... :queen::queen:
Ninja 250 ye 390 yaptırmışlar..... :queen::queen:
Ayrıca isviçre 85 bin km.... Yani Ay dan uzak... Venüs ün az aşağısı.... :queen::queen:

Krizim geçsn devam edicem...

:queen::queen::queen:

Sırf baştan sona atmasyon bir yazı.... :queen::queen::queen:
Bir gülme krizinden diğerine girdim..... :queen::queen:
Ninja 250 ye 390 yaptırmışlar..... :queen::queen:
Ayrıca isviçre 85 bin km.... Yani Ay dan uzak... Venüs ün az aşağısı.... :queen::queen:

Krizim geçsn devam edicem...

:queen::queen::queen:

:queen::queen::queen::rendeer:

yürü be kim tutar senii..........

ya benim f bi modifiyeyle 478km basarmı acep ustacım...nedersin..

Motosikleti
Forza250-cygnusL
Modifiyeni ben yaparsam 600 km yi bile görürsün

Kelimeler kifayetsiz kalıyor bazan.... Görürsün tabi..Adam 1.8 saniyede 260 görüyor.... :queen::queen:
ben yeni aldım 2011 model hcr renkli cbr 125 ler gelmiş ibreleri 300 180 görüyor 182 fln zor oluyor dijital ibre takmıslar aynı 600rr gibi bi fark göremedim cok hafif yapmıslar 98kiloya düşürmüşler. ben 7.250 tl verdim modifiye ettirdim 322 yi görüyorum 600rr nin ve 1000rr nin bikac parcasını taktırdık kilosu 178 oldu ama cok hızlı oldu 1.8 saniyede 260km hıza cıkabiliyor nos mevcut ben 1.3 saniyede fln 322 km hıza cıktım hemen durdum tırstım düşücek gibi oldum modifiye tavsiye etmem o motorun tekerleri elverişli deil aşırı hıza biraz daha kalın olsaydı rahatlıkla suan kullanılabilirdi ama ustaya görüştüm 600 tl ye tekerlerin ebatını araba tekerleği gibi yapabiliceğini söyledi arka teker için gecerli bu kesiceklermiş yeni kaynak yapılcakmıs ön teker için fazla bişey yapamıcaklarını söylediler ben kabul ettim yaptırıcam umarım kazalı belalı kullanırım motor için ölürüm ama sakat kalamam ölesim var zaten bu aralar kız arkadasımda kawasaki ninja 250r vardı 1 yıl önce hayatını kaybetti dönerken takla atmıs.. kawasaki yi tavsiye etmem dönüşlerde pek rahat bi motorsiklet deil bizim bahcede kendisi duruo hurda bi sekilde lazım oldukca içinden parcaları alıyorum.

Bu da diğer konudan alınmış yazısı.....

Krize soktun len beni..... :queen::queen::queen:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar