3.300 km de ağır bakıma giricem

c@n

arkadaşlar suan motorum 3.300 km de motorun debriyajı bitiğinden motor kulaklarını bozmuşum kayış ve bilyaların değişmesi gerekiyor deniyor kayışların japon malları var biraz kaliteli die biliorum ama debriyajın yok araştrdım biraz bu konu hakkında bilgisi olan varmıı 150 ytl masraf çıkıor şöle 1 kaba taslak hesapladıkmı acılınca daha da çk çıkar dediler bunun haricinde sorunum motor un sadece kalkışlar da vuruntulu kalkması sorun yaratıor ama yolda giderken herhangi 1 sorun yaşamıyorum sizce böyle 100 km daha gitsemde ondan sonra kaldırıcam motoru bişey olabilir mi sizce sizden de fikir alayım dedim :cherry:

Çin malı olanlarını taktır (yani orjinallerini) sonra da ilan ver sat motoru. Değmez bence masrafa.. :cat:

arkadasım bende beat var daha yenı kendım bakım yaptım gıttım servısten orj kayısını aldım 60 ytlden 23 ytlye dusmus debraj mısketlerı var 6 tane onlarıda oldım 28 ytlye arka fren balata aldım 27 ytlye toplam 78 ytl tuttu bunların hepsını kendım yaptım yanı bılmıyorum ama benımkı yedek pacada senden daha pahalı olacagına senınkı benden daha pahalı onu anlamadım motorkulaklarınıda degıstırdım 4 tanesı 4 ytle ama servıste tanesi 5 ytl 100km de bır sey olmazama kayısın kotuyse degıstır bu kmde nıye boyle sorun cıktıkı anlamadım benımkı 16.000km oldu ınsallah yardımcı olmusumdur

senin motoru'nun sorunu tamamiyle kayıştan bende'de oluyordu aynısı ama çok kullandım o şekilde ama insanı rahatsız ediyor bence değiştir ama kayış ı kendin al bence daha ucuz'a alırsın :rendeer:

c@n

satmayı düşünmüyorum satsam ne alıcam para yok bu motor 4 aylık daha kıyamam ilk göz ağrım arkadaşlar yaa acele etmicem elimden gelir sök tak işleri havalar düzelsin indiricem motoru bakalım

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar