3.000 TL Civarı 250cc Cruiser Chopper (Reagal Raptor Tercihen)

istanbulda temiz hor kullanılmamış 3000 i aşmamak kaydıyla 250cc lik regal arıyorum

Merhaba,
Regal değil ama ilgilenirseniz Keeway supershadow 250 bir motorum var. Aslında satmak gibi bir düşüncem yoktu ama motorumun bakımlarını yapan tamirci arkadaşımda bir BMW F650 var ve gönlüm bu motora doğru kayıyor :) Bakalım kısmet artık...
Kabaca benim motordan bahsedecek olursam: 16000km, 2006 model, mat siyah boyalı (tamamen), T gidonlu (orjinal çaylak gidonu da var), ön ve arkada koruma demirleri, yan çantalar, sosis çanta, aynalar, hakiki deri elcik püskülleri, çok gürültülü olmayan ama varlığını belli eden yarı açık egzost, vs vs...
Motoru 1 sene kadar önce aldım. Sürekli kapalı garajda, branda ile muhafaza ettim. Sadece hafta sonları biniyorum.
Aldığımdan beri yaptıklarım: Arka lastiği değiştirdim (öncekinin diş derinliği iyi idi ama emin olmak istedim), Debriyaj balatalarını (orjinal yamaha) değiştirdim, ön teker bilyalarını, gidon yataklarını değiştirdim, ön amortisör keçeleri ve yağına bakıldı, O ringli zincir aldım, bujilerini değiştirdim, yağını 1000km de bir sentetik yağla değiştirdim, vs vs... Muayene (2013 e kadar yok), trafik sigortası vs vs hiç bir sorunu yok. Benim üstüme kayıtlı.
Aklımda satmak gibi bir düşünce olmadığı için sahibinden.com'a filan verilmiş ilanım yok. Fiyat olarak 2500TL (pazarlıksızdır) düşünüyorum. İletişim kurmak isterseniz 0533 232 25 05 veya mesaj bırakabilirsiniz.
Görüşmek üzere...
img0187inancalio.th.jpg
[/URL] [/IMG]

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar