2t + 2t = 4t

Arkadaşlar selamun aleykum ben bundan 2-3 ay önceye kadar bi cin mali linken marka 2. Bi scooter im vardı bi abimize sattim pek anlamaz oda neyse geçen hafta beni aradı alperen bunun yağı bitmiş benzinliktede 4t ( 4 zamanlı) yağ kalmamış dedi napalim felan filan bende Abi iki tane 2t 2 zamanlı yağı karıştır 4t olur dedim kapattim telefon u neyse motoru kitlemis kol bacak böbrek ne varsa çıkartmış bana acaip sovmus ben pakete gidiyorum hoscakalin

Yalnız iki yağ karıştırıldığında o değerler toplanmaz. Bölmeniz lazımdı. 2t÷2t=1t olmuş. Tek zamanlı motor olsaydı sorun olmazdı.

Motosikleti
BWS 100
2t+2t=4t 4tx10=40t 40t/t=40
Ve mhp'nin 40.yili kutlu olsun.

Bir tamirci(!) nin dediğine göre bu çin malları ayçiçek yağıyla bile çalışıyormuş. Boşuna para vermişsiniz o kadar yağa. :p

Arkadaşlar selamun aleykum ben bundan 2-3 ay önceye kadar bi cin mali linken marka 2. Bi scooter im vardı bi abimize sattim pek anlamaz oda neyse geçen hafta beni aradı alperen bunun yağı bitmiş benzinliktede 4t ( 4 zamanlı) yağ kalmamış dedi napalim felan filan bende Abi iki tane 2t 2 zamanlı yağı karıştır 4t olur dedim kapattim telefon u neyse motoru kitlemis kol bacak böbrek ne varsa çıkartmış bana acaip sovmus ben pakete gidiyorum hoscakalin

:mrgreen::queen:

Iki tane Honda Nc 700 birlestirsek Jazz olur mu :)

Keşke 2t nin integralini alsaydınız. O zaman bu sıkıntıyı yaşamazdınız.

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
csb beyler dağılın :D

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar