birde motorcu ceketi alsanki 40-50YTL arası bişi tamam.
dostum bence ybr al. bak benim de ilk motorum YBR 2008. diyorsun ki kıyafetlerini alayım.Hayır abartmana gerek yok. Kaskını çok sağlam al yeter. ben kaska 145 milyon para verdim ama inan o kadar sağlamki. birde motorcu ceketi alsanki 40-50YTL arası bişi tamam. Zaten ybr hız motoru değil. onda iyice pekiştirir sonrasında R1 gibi büyük motorlara girersin ha işte o zaman kıyafetleri düşün derim.
Today i kullanırken kask takmıyorum, cygnusu kullanırken kask takıyorum, falcon a montla biniyorum, daha büyük bişey olsa dizlik falan da takarım ama ne gerek var canım. Asfalta yapıştığımda aaaa bu today az yara bırakayim, aaa bu cgynus biraz daha çizeyim diyo zaten.Büyük motor olsa affetmez tabii asla, yapıştığım araba bile insafa gelir küçük motor canım kafasını kırmayayim der...
(Allahım yarabbim mantığa bakın, ben bu adamla aynı trafikte motor kullanıyorum !!! )
dostum bence ybr al. bak benim de ilk motorum YBR 2008. diyorsun ki kıyafetlerini alayım.Hayır abartmana gerek yok. Kaskını çok sağlam al yeter. ben kaska 145 milyon para verdim ama inan o kadar sağlamki. birde motorcu ceketi alsanki 40-50YTL arası bişi tamam. Zaten ybr hız motoru değil. onda iyice pekiştirir sonrasında R1 gibi büyük motorlara girersin ha işte o zaman kıyafetleri düşün derim.
uçan_kızılderili;837380' Alıntı:abilerm bendende bi soru hyosung gt250 r ne kdr iyi ???