21. sıradaydım listede,o kadar çok gelmek istedim ki herşey hazırdı taaaa ki düne kadar.Önce şirinevlerde ufak bir kaza geçirdim motosikletime bir minibus anarya gelirken vurdu, neyse ucuz atlattık derken, tvs servisi minibuscünün ortasını sert bir vuruşla cebimle buluşturdu.Motorda ne varsa bakımını yaptırdım usta tam 4 saat motorumla uğraştı sağolsun.Neyse vardır bir hayır derken depomu fulledim,kgs mi aldım içine yükleme yaptım Kağıthaneden Beylikdüzüne gelirken motor aptallaştı önce, sonra(zenondan tahminimce) akü ışığı yandı.Köşede durduğumda rolantide aptallık farkettim 1,4-0,2 devir arasında gidip geldi. Vardır bir hayır dedim çıktım eve kadar geldim o felaket trafikte. Gece ,içime şüphe düştü. İndim motoru çalıştırmyaa fakat çalışmadı. O saatten sonra da beni artçı alabilecek birini bulamayacağımı bildiğim için şükrettim eve gelebildiğime vardır bir hayır dedim usulca yatağıma yattım.
Gelemediğim için gerçekten üzüldüm,bir dahaki Alper Aganın organizasyonunda buluşuruz.
Bir isteğim olacak buradan yardım edecek veya yakınımda oturupta gelip motora bakabilecek biri varsa istirham ediyorum yardım etmesini.
Saygılarımla