Cumhuriyet kortejine katılıyorlar ama plakaları kapalı....
Şimdi kim hatalı?...
Devlet mi?
Plakayı kapayan mı?...
Ta .... ..... :.......
Noktalı yerleri siz koyun..l:
Vallaha götürür..Götürür de yapılanları görünce insan sinirleniyor yahu...Hocam bu yorum çok su götürür
Vallaha götürür..Götürür de yapılanları görünce insan sinirleniyor yahu...
O türk bayraklarını insanlar neden T.C plakalarının üzerine kaparlar?... Ya da kapatmak zorunda bırakılırlar?...
Polemik değil amacım...
Ne günlere kaldık....r:
umarım doğru düşünüyorumdur !
internet vergi dairesinden bakabilirsin cezalaraabi bi ceza olsa iyide benim korkum 154tl den en az 6-7 tane yemek... ( caddeden başladım korteje şehitliğe kadar.)
internet vergi dairesinden bakabilirsin cezalara
arkadan gelen cezalar tarafınızdan teslim alınana kadar internette görünmez hatta size teslim edildikten sonra da önce ceza makbuzunu onayladığınızı işletmeniz lazım vergi dairesinde.tabikide baktım ama şuan işlenmemişbelki alp'in dediği gibi geç düşer
ankarada 29 ekimde yürüyüş yapanlar teröristmiş, sizler istanbuldakilerde teröristmisiniz![]()
yürüyüş yapanlar değil gösterilen yerler haricinde yürüyüş yapanlar anarşist sayıldı.
dtp de kafasına göre yürüyüş yapmak istiyor. gösterilen yer dışında akıllarına esen yerde nevruz kutlamak istiyor mesela nevruz da milli bayram değil mi ? yada işçi bayramı da resmi bayram değil mi ? onlar da gösterilen yerde gösteri ve yürüyüş yapmak mecburiyetindeler. aksini yapan kanuna karşı geliyor ve kuzu kuzu gazı yiyor. bu farklı bir konu.
eds kontrol odasına çıkıyorum az sonra dönerim bir sorayım bakalım ne diyecekler.