O parti bu parti kıstasına girmek istemiyorum ama dtp nin yaptığı tüm yürüyüşlerin amacı ırkçı, ayrılıkçı ve bölücü düşüncenin tezahürüdür Cumhuriyet kutlamalarıyla mukayesesi bile abesle iştigaldir..Allahaşkına CUMHURİYETİMİZİN kutlamaları için bu kısıtlama niye? 89 yıldır niye kısıtlama yapılmadı.Benim köyümde, ilçemde, ilimde millet çoluk çocuk genç yaşlı heyecanla almış eline bayrağı çok büyük bedeller ödeyerek kazanılmış Cumhuriyeti kutluyor kısıtlamalar niye ? Sakın kimse efendim gösterilen yerlerde yapsınlar dedi ya hükümet demesin çünkü Ülkemizin pek çok yerinde ya yer gösterilmedi ya izin verilmedi ya da küçük alanlar gösterildi.
Neyse konumuz eds: Yazar kardeşim maalesef cezalar da adreslere postalanır.Bu konuda emniyet bir çalışma yapsa da o gün için kitabına uydurulup cezalar iptal edilse iyi olur ama kim uğraşacak böyle meselelerle.
Neyse konumuz eds: Yazar kardeşim maalesef cezalar da adreslere postalanır.Bu konuda emniyet bir çalışma yapsa da o gün için kitabına uydurulup cezalar iptal edilse iyi olur ama kim uğraşacak böyle meselelerle.