29 Ekim Cumhuriyet Bayramı Korteji ve Şehitlere Saygı Sürüşü

GKN

HEr yıl olduğu gibi bu yılda tabiki ordayız. Üzerimize düşen herşeyi yapmay hazırız.

tayfur kardeş gelmeden önce mesaj atarsan görüşelim, hatta mt olarak senin için bir organizasyon yapılsa iyi olurdu, ortaköyde ya da garipçede kahvaltı gibi, van gölü kıyısında merit oteldeki van kahvaltısının tırnağı olamaz gerçi :)
selim abi niyetim 15 ekimde yola çıkıp karadeniz üzeri Ankara orada birkaç gün geçirdikten sonra
bayramın 3. günü İstanbul yapıp 10 gün de İstanbul da kalmak
zaten bizim Garaj eşrafıyla bir araya gelme planı var
bakalım nasip

Pazartesı gunü resmı tatil. Kaldı ki, Cumhuriyet Bayramı en resmi tatil. Çalışmak ve çalıştırmak yasak. :) idi eskiden...

onur verici gögüs kabartıcı birşey.
gelmeyi çok istiyorum lakın iş olmazsa söz oradayım.
buradan butun herkese selamlar ve görüşmek dileğiyle
şimdiden CUMHURİYET BAYRAMIMIZI TEBRİK EDER

.
NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE !

Kocaeli karamürseldeyim. Ancak motosikletim yok. Ama orada olmak istiyorum :( Beni yanında artçı olarak götürebilecek var mı acaba?? Full koruma ekipmanım var..

çok yerinde bir organizasyon teşekkürler ben anadolu yakasindan katilmayi planliyorum herkese şimdiden iyi bayramlar dilerim

Terörü lanetliyorum. Bütün sehitleri rahmetle aniyorum. Bende katılmaya çalışacağım.

ayakta alkışlıyorum sizleri eskişehir de olmıyacak galiba malesef ama bizimde kalbimiz sizinle

Eşimle birlikte gelmeyi çok isterim fakat iş yeri açık olacak. Acaba bunun bir yaptırımı var mı şikayet edebileceğimiz bir yer ?

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
NE MUTLU TÜRKÜM DIYENE. O GÜN BAYRAGIMIZ MOTORUMUZUN ÜZERINDE BERLINDE OLACAK GÖNLÜMUZ SIZINLE.TERÖRÜN HER TÜRLÜSÜNÜ KINIYORUM.

Ben bu 29 ekiimde Ankara`da olacağım "29 Ekim Seferberlik Yürüyüşü" için. Saat 11`de başlayacak olan yürüyüşe bazı başlıklarda ne "yapmalıyız" diyen arkadaşlara cevap bu yürüyüşe katılmalısınız. Ben bayraklarımı hazırladım bile.

Herşeye inat, herkeze inat; NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE.

sbr

bende kesinlikle ordayım:cat: bence bu seneki katılım geçen senekine göre daha fazla olacaktır

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar