29 ekim cumhuriyer bayramı fotoğraflar ve videolar (motosiklet dostluktur)

bu kortejde yolların kenarlarında ve şehitlikte bayağı fotoğrafçı arkadaşlar vardı bilmem dikkatinizi çektimi acaba o çekilenler hangi sitede paylaşılacak?

Arkadaşlar farkeden oldu mu rok bagoros da aranızdaydı galiba. Ben karaköyde yolun kenarında geçişi izlerken gördüm. Hatta teker yaptı.

Bizim grupta bagoros die birisi yoktu..
nickimi bagoros?

nick değil kendi ismi, aea partisinde ve fuarlarda şov yapan bir stuntçı rok bagaros.

Buluşmadan 2 foto var eküriler grubunda ben ve birçok kişinin haberi olmadıgı belli oluyor hatta ben gozukmuyorum bile be:pr::queen::salut::flower:

Keske bakırkoyde olsaydı anadolu yakasına gitmek sıkıntı neyse birdahaki bulusmalara artık bide böyle bulusmaları buraya 1-2 gün önceden yazarsanız çok iyi olur

Keske bakırkoyde olsaydı anadolu yakasına gitmek sıkıntı neyse birdahaki bulusmalara artık bide böyle bulusmaları buraya 1-2 gün önceden yazarsanız çok iyi olur

ben 2 kere konusu actım duyurulara ama pek kimse bakmıyor, zaten beni tanıyan buradaki bazı insanlar kendiliğinden geliyor, onun dısında etkınlıkleri buradan öğrenebilirsiniz

ben 2 kere konusu actım duyurulara ama pek kimse bakmıyor, zaten beni tanıyan buradaki bazı insanlar kendiliğinden geliyor, onun dısında etkınlıkleri buradan öğrenebilirsiniz

Sosyal ağlardan birtek instagramı kullanıyorum o bakımdan faceden göremiyorum bidahakine etkinlik bölümüne kesin bakıcam :) instagramdan paylasımlarınız varsada takiplesebilirz @okankomurr

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar