Bölüm 3
Son molamızı da bu şekilde tamamladıktan sonra, Orhangazi üzerinden geçerek sağanak yağışta Yalova’ya ulaştık. Yalova girişinde Arvasi3’ün şanssız bir şekilde arka lastiği patladı. Sevgili Arvasi3’ün her şehirde olduğu gibi burada da birçok akrabası olduğu için (bana hemşerim diyordu, Doyumda Trabzonlu bir arkadaşa da hemşerim deyince kıllandım), bir benzin istasyonunun otoparkına çekilen motor onun moralini bozamadı. Ben crash24’ü Doyum’a bıraktıktan sonra Arvasi3’ü mekana getirmek için arkama attım. Ancak sevgili abim motorun arkasına oturunca arkayı görmek için aynaları tekrar ayarlamam gerekti. Nihayet Doyum lokantasının sıcak atmosferine girince sanki 5 saattir yağmur,çamur ve soğuk muhalefetine karşı motor kullanmıyormuşuz gibi hissettik kendimizi. Angel , Mehmet Abi ve oğlu İbrahim bizi ilk karşılayanlardan oldu. Masalar kurulmuş çorbalar yavaş yavaş servis edilmeye başlanmıştı. Masanın başından başlayarak herkesle kucaklaştık öpüştük koklaştık. Crash24 ‘e bu durum biraz tuhaf geldi başta. Ancak daha sonra paylaşımlarımızı ve muhabbetimizi görünce birçok insanın birbirini kardeş gibi (tamam biraz abarttım ) gördüğünü anladı. Daha önceden tanıdığımız arkadaşlarımız ile olduğu kadar yeni tanıştığımız arkadaşlarımız ile da inanılmaz bir diyalog vardı. Yemeğimizi yerken benim gözüm Arvasi3’ ün getirdiği tahinli köpük helvaya takıldı ve tadına bakayım diye önüme aldım ama bir baktım hepsini yemişim. EE ne de olsa Taraklı'nın meşhur köpük helvası. Tam arkamda bir tabak daha gördüm onu da götürdüm bir diğerine gözümü dikmişken kalan 2 tabağın İstanbul’dan henüz gelmemiş olan ekibe ayrıldığı haberi geldi. Ancak bu arada onların bir tabağını yemişim, burada haklarını helal etsinler istiyorum, işte utanç fotoğrafı.. :lol:
size biraz da mönüden örnekler gösterelim.
İftar hurma ve zeytin ile açıldı..
Güzel bir çorbanın arkasından anayemek..
Turşu bir harikaydı.
salatamız o biçimdi...
hele tatlıyı sormayın, tam endurocuların ağzına layık..
yanında buz gibi bi kola
ve arkasından çay ve sigara :? (pardon kav kibritlerinin reklamı gibi oldu ama artık idare edin. )
Biraz da değişik açılardan çekilmiş fotoğraflar. Sevgili Akusto’nun Vale 46 yı ararkenki fotoğraflarını çekemedik, gülmekten yarılıyorduk çünkü o sırada. Ancak adamı bulsaydı erkekliğini ispatlayacaktı sanırım.. Bulamayınca morali de bozulmuş bakar mısınız… :lol: Sevgili önder'de teselli etmeye çalışıyor..
yavlum mitat'ta karşısında pis pis sırıtıyor. İnsanın aklına acaba vale 46 bataklık canavarı mitat mı diye gelmiyor değil hani.. Suat abiler de zevkten dörtköşe hani..
Arvasi3, yalova'daki akrabalarından dayı kızı ve dayı oğlu ile hasret gideriyor.
Dayı oğlu pek sallamıyor ama neyse. Adam acıkmış canım ne yapsın.
Ancak bi poz veriyorlar bize iki kardeş.
çiğdem katılan herkesle sıcak sohbetler yapıyor.. Konuştuğu arkadaşları İZmir ve istanbul'dan motorsiklet ile ilişkisi olmayan insanlar ama çok güzel muhabbet ettik kendileriyle. Hele Eskişehirspor ile ilgili muhabbet benim koltuklarımı kabarttı epeyce..
hatta ben ve meltem, eskişehir enduro klübün şapkalarını taktık gayet şıktı yanılıyor muyum. :lol:
Hasan abi yusufu esir almış, nasıl düşecez hocam diye soruyor, oda ben 90-100 le giderken bırakıyordum antreman olsun diye deyince hepimiz dumur oluyoruz.. :roll: ee motora bişey olmuyor mu diye soruyoruz tabii.. :lol:
ben de ismail hocamı yakalamışım anlatıyorum helecanlı helecanlı. ama adam beni dinlemiyor ki, poz vermekle meşgul sağolsun. abicim insan haber verir fotoğraf çekiliyoruz inanç'cım diye..
bir ara uğurhocam ağırabi gibi takılmaya başladı, ben de yakaladım tabii. uğur hocam ağırabiler toplantısı mı alla alla.. bak üneyt hocama söylerim ha..
Sonradan gelen istanbul ekibi muhabbet ederken bir taraftanda karınlarını doyurdu.. ancak ayhan sayesinde ortalık bayağı makaraydı hani..
Sitemizin yeni üyeleri, eski motorcular, Rossarelativo, macerayıseven adam ve cyber ortama bakıyorlar. Umarız sıcak bulmuşsunuzdur..
Dennis'i de yanlarına oturttuk ki bi yamuk yaparlarsa haber versin diye.. :lol: hepinize sevgiler...
Yusuf mehmet abi ve sevgili eşi çok güzel yemek yiyorlardı, rahatsız ettik ama kusura bakmayın.. Abicim size ağzınızda yemek varken fotoğraf çekinmeyin demediler mi yaw.. :wink:
Sevgili Tolgada katılanlar arasındaydı. Hocam bi kamp yapabildik şimdiye kadar ancak tadı damağımda. İkinciyi de bu tarafta organize edeceğiz unutma..
Tolga ve eşi çaylarını yudumluyor..
Gürbüz hocam en son çekilecek resmi bana çektirirlerse ne yaparım diye düşünmeye başlamış. Zaten 5 dk öncede gürbüz düşüşünü bize birkez daha anlattı, kafası ona da takılmış, ben nasıl öle düşerim diye.. :lol:
ayhan'cım bak masada pideler var onlardan ye, bırak elini yeme çıkar ağzından lazım olur o sana. Sonra güzel gezi raporlarını nasıl yazacaksın. :lol:
Bu arada bizim masanın başında oturan teyzeyi tanıyor musunuz. Bizim siteden değil sanırım..
Değil mi mehmet abi sen tanıyor musun teyzeyi..
ARvasi3 ve meltem (crash24) karınlarını doyurmuşlar kaynatıyorlar..
Uğurum karakaşım nasıl keyifler yerinde inşallah..
EE artık mehmet abimiz de karnını doyursun di mi?
Suat abi yemeğini erken bitirmiş ama doymamış, akustoya bakıyor. 'yaw acaba biraz yalansam karşısında bana da biraz verir mi acaba ' diye.. :twisted:
Yemekleri özenle hazırlayan ustalarımızdan. Ellerinize sağlık...
Artık veda zamanı yaklaşıyor toplu bi fotoğraf çekelim. başta ben garsona gösteriyorum. Gürbüz abi ohh yırttık diyor. 8)
Garson arkadaş tamam diyor ve sonuç.
bi daha dene..
Eh daha iyi ama yine olmadı hocam.
Gürbüz abi gel ben göstereyim diyor ve çekiyor.
bizim Garson arkadaş bi daha çekiyor.. bizim sinirler gerildi...
abi olmuyor yaw. ben son kez gösteriyorum ancak suat abinin öndeki kol dayama sahnesinden sonra herkesin epey sıkıldığını anlıyoruz.
:lol:
Neyse o kadar kasmaya gerek yok diyerek (daha ne kadar kasacaksak) fotoğraf çektirmekten vazgeçiyoruz. Herkesle vedalaşıp yola çıkıyoruz....
Devamı var... Biraz daha...