29-30-31 TEMMUZ GEZİMİZ

Ben Özgür ZORLU ve sevgiLi kardeşim Özgün iLe uzun zamandır isteyip yapamadıgımız geziyi 29 - 30 - 31 temmuz gunLerinde yaptık. BekLedigiimizden cok daha guzel bir gezi oLdu bir cok tarihi ve turistik merkezLeri ziyaret ettik. 29 TeMmuz cuma Günü Sabah Saat 05:00 da ANTALYADAN hareket ettik antaLya korkuteli eLmaLı yoLundan Ka$ iLcesinin AKLAR köyündeki YAYLA ewimize Wardık. O gun o yayLa havasında dinLendik. AiLemizLe sohbet ETtik Kısacası Hasret giderdik.

30 TEMMUZ gunu AKLAR köyündeki DUMANLI dagın Zirvesine Cıktık Burada bir Kuzu Cevirdik :). DUMAN Lı dag 2000 mt YuksekLiginde İdi Manzarası MukemmeLdi. ORada Piknik vs iLe günümüzü gecirdik.

31 TEMMUZ pazar gunu erken kalktık we FETHİYE / SAKLIKENT , TLOS , YAKAPARK , ACROPOLİS oradanda ÖLÜDENİZ , HİSAR ÖNÜ , KAYAKÖY ' ü gezdik Fethiyedeki AsıkLar tepesinden FETHİYE ' Yİ izLemek cok guzeLdi 01 AGUSTOS Sabah Saat 05:00 da yine hareket ettik we sabah 08 de anTaLyaya girdik Daha aNLatıLacak Ve yazıLacak COk SEyimiz OLdu ama BunLarı yasamak Gerek Eger ANTALYA grubu isterse OnLarı bir DOga Harikası OLan YAKAPARK ' a götürmek isterim.

Bu arada GEzimiz Süresince Bizi YaLnız bırak mayan ANNEMİZ Nazmıye ZORLU Babamız $akir ZORLU , DostLarımız RAMAZAN ARSLAN , MUTLU TAV$AN , RAMAZAN TAV$AN , ERDAL AsLan we AiLesi AYHAN TOPLU we AiLesi AYKUT TOKLU KERİM UCAR , PAYTONOGLU ( ADEM TOKLU ) WEEEE DİGER TUM AKLAR KÖYLULERİNE TE$EKKÜRLERİMİZİ SUNUYORUZ WE SİZLERİ COK SEWİYORUZ

ÖZGÜR - ÖZGÜN ZORLU

$imdide ResimLEr :D

1.jpg

2.jpg

3.jpg

4.jpg

5.jpg

6.jpg

7.jpg

8.jpg

9.jpg

10.jpg

11.jpg

12.jpg

Özgür ye sen kuzuyu tek başına göbek çıkmış gene neyse hafta sonu mangalda iyice tamamlarız :p
manzaralar sağlam vakit olsaydı katılırdık sana

allllah eridim ulee parasızlıgın gozu kor olsun nasıldı kuzunun tadı buarada?kardesim cok gusel gezi yapmıssınız walla ınan cok ıstıyordum gelmeyı ama malum durumlar sakata geldık ınsallah bıdahakıne hepbırlıkte gıderız arkadaslarına we sizlere sevgı ve saygılarımı sunarım
buarada bugun aksam aradık senı telefon kapalıydı;) motorıze ekıp yıne aksam park bulusması yaptıda :)

Güzel yerlerde hocam keşke saklı kentte biraz daha resim çekseydin. Devamını bekliyoruz.

Arkadaşım çok güzel gezi olmuş. Bende sizin gibi haftasonu yollardaydım. Ben Korkutelinden Fethiye istikametine devam ettim Cumartesi akşamı. Fethiye ölüdenizi gezip pazar akşamı geri döndüm. Yolda karşılaşsak hoş olurdu.

abi güzel olurdu ölüdeniz çok güzel bir yer.biz hisarönünde ve kayaköyde takıldık.akşam yemeğini aşıklar tepesinde fethiye manzaralı yedik.çok harikaydı.

ozgur yaa daha yeni gordum guzelmiydi gezi gibi geyik bir soru sormayacam :) kuzuyu bende merak ettım simdi yaaa insan bir numunelik getirir bizde tadıan bakardık.

valla özgür kardes insan numunelik getirir yada yolda gelirken bir kuzu kapar gelir :cherry: bizi hiç düsünmedin mi :pr:

düşünmüyor yaaa

biz ona bir ceza verelim olmazsa eliyle yedirsin bu pazar pişirip

kardeşler nedemek istediğiniz kuzu olsun.ben pişirir taşırırım size.hüseyin abime özel servis yapıcam ama.kayırdı demeyin ona göre.

Bu kadarcık mı beyler yorumlar.O kadar yer gezdik dolaştık gördük geçirdik. :bounce:

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
alplion' Alıntı:
evet bizim için gezi.aşağı yukarı 600 km yol yaptık.her şey foto değildir.önemli olan yol yapabilmek değilmi.sen de yap kıskanma.bir gün 2000 metre yükseğe çıktık ertesi gün ise 0 metreye indik ve denize girdik. kimde gördün böyle bir geziyi bu sitede. :farao: :farao: :farao:

kardeş güzel gezmişsin ama :bounce:

ben geziye gezi demem gezi fotolu olmayınca.. :santa:

hoca 3 gündür gezmişiniz.. lakin fotolar kurtarmıyo.. dahasını bekliyoruz.. :king:

kardeş güzel gezmişsin ama

ben geziye gezi demem gezi fotolu olmayınca..

hoca 3 gündür gezmişiniz.. lakin fotolar kurtarmıyo.. dahasını bekliyoruz..

neler oluyor yaw artık mıllet gezılerı beyenmez oldu sankı bız burda gezı yapma zorunlulugumuz var gibi neyse ozgur sen salla birdaha duyurmazsın olur bıter sankı cok gezen varda burda
" yurdum insanı nedeyeceksın ki "

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar