29.10.2005 Cumhuriyet Bayramı(Bağdat Caddesi Geçişi)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
alestavardiya iş malum,güç malum,hava malum,yol malum.18:45 e burdan yetısmek de bı hayal zaten. sız gezıyı bıtırdıkten sonra yetısırız.

:salut: SAAT YEDIDE YETISIRSINIZZZ SUADIYE YE... Tuzladan Suadiye eeennn fazlaaa yarim saat. Saat 6 bucukta ciksaniz hayli hayli yetisirsiniz. Saat 5.45 te ciksaniz, iftarida beraber yapariz.... :wiinkk:

Bekliyor olacagim o zaman... :joker:

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Arkadaşlar bende bayrak yok yaw... fazla bayrağı olan varsa getirebilir mi?

Bu arada arkadaşlar tüm motorsiklet camiası olarak katılmamız bence çok daha iyi olur motordelisi, superevariders gruplarına da bildirelim...

superevaridersın buluşması aşağıda... onlarla irtibat kurabilecek arkadaşlar varsa hep beraber geçelim derim ben (şahsi fikir)

Superevariders
Bulusma zamani : 29 Ekim saat 1700
Bulusma yeri : Suadiye oteli onu ( Degisebilir)
Gecit toreni zamani : 1900

Motor delisi
Bulusma zamani : 29 Ekim saat 1700
Bulusma yeri : Suadiye oteli onu ( Degisebilir)

karışıklık olmaması için orayı yazmadım. aramıza yeni katılan insanlar var.

eğer hareket saatine yetişemiyeceğinizi düşünüyorsanız, hissediyorsanız, tahmin ediyorsanız saat 19.00'da şaşkınbakkalda olmaya çalışın. çünkü tüm motosiklet grupları saat 19.00'da start alacak. 19.30'da da fener alayı olacağından şaşkınbakkala geç kalmamanızı tavsiye ederim.

zuhtupasa, yaka kartı zorunlu bir şey değil. zaten zorunlu bir şey olmasını isteyemem sizden. üyelerimizi belleğimize daha iyi almamız açısından böyle bir istekte bulundum. isteyen takar istemeyen takmaz.

Forumdan Uzaklaştırıldı
Colakoglu,

Son listeyi biyap bakalım.. Aksam yoklama yapcaz...KAdıköy bağlama ekibi ve Avrupa bağlama ekipleri olarak.. :queen:

Colakoglu, taaa bandırmadan bu iş için geldim oarada kesin olacağım şuandada bayrak aramakla meşgulüm

ya arkadaslar bı bayrak ta bana ayarlayın ısden cıkıp gelıcem bulamam sanırım yolda help me!!!!1

zühtüpaşa, liste hazır. 15dk sonra evden çıkacam.
Muzurkedi, özel mesajına bak.

Forumdan Uzaklaştırıldı
çolakoğlu bana -1 yaz kardeşim ben gelemiyorum...
:pale: :pale:

Arkadaşlar evım iki adım ama geçirdiğim rahatsızlık dolayısıyle evden cıkmayı bırakın kalkamıyoum dahi keşke bende aranıza katılabılsem ama işte :(.Bir dahakı seneye artık :salut:

Roxanne' Alıntı:
Arkadaşlar evım iki adım ama geçirdiğim rahatsızlık dolayısıyle evden cıkmayı bırakın kalkamıyoum dahi keşke bende aranıza katılabılsem ama işte :(.Bir dahakı seneye artık :salut:

geçmiş ossun :king:

Forumdan Uzaklaştırıldı
Eveet arkadaşlarr;

Öncesinde kuru ve soğuk devamında baya ıslak ve soğuk ama cok gurur verici ve süper bir geçişin ilk fotolarını sizlerle paylaşmak Cumhuriyet kadar onurlu..
Ne mutlu Türküm Diyene, :cat: Ne mutlu Motosiklet.net liyim diyene... :cat:
S&S :bestmt:
ilkbekleme0jm.jpg

ekipck8yq.jpg

ckoz8va.jpg

ckcaz5ld.jpg

alesta19xw.jpg

cadtop15ae.jpg

cadtop21ee.jpg

cadx37bl.jpg

[/img]

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar