28 Mayis Sapancaya Gidiyoruz...

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Super Moderator
GeCe__' Alıntı:
SİCK_BOY nıe bu kadar dert yanıyorsunkı ehlıyetsız nıe olmasın cnm ya oraya gelenlerın sankı hepsi ehlıyetlımı olucak.. hem polıs cevırse bıle kı cevırmezde sankı organısazyonu duzenlıyene cezamı kesıcek... ehlıyersız olmaz dıyende gecsin o ıslerı bence

ashes yazını okudunda bıraz ayıp olmuyomu ya ehlıyetı olmayıpta polıs yakalıyınca ceza kes demen unutma sende bı motorcusun ve suan merak edıyorsun söylıgımde benım ehlıyetım var aynı zmaanda.. bence bu kelımen hıc hos degıl
hakkaten bilader ashes e laf atıyon ama senin bu dediğine ne demeli bile bile lades diosun sen sanki sen kurtarcan bağlanan motorları çok ayıp etmişsin çookkk:farao: :farao:
arkadaşlar ehliyetsiz gelmeyin başınıza iş açılmasın

ashes' Alıntı:
evet birader ayıp olmuyor ehliyetsiz trafik girmek çıkmak olmaz yakalanıncada cezayı kesicekler tabiki insanları caydırıcı olalımda burda topiklerde günlerdir polis laf söyledi yok kavga çıktı yok polise çarptım yok ehliyetsiz şu oldu bunları görmeyelim diye insanlarımız bilinçli olsunlar diye kendini ve başkalarınıda tehlikeye atmanın gerekmedigini anlatıyoruz buda şart ehliyet deniyorsa alınacak almayınca ceza kesildiginde ağlamıycan motorum bağlandı diye böyle bir sürü arkadaşımız var görüyoruz birader
evet ersen haklı herkez ehliyetini almalı
birde sapanca uzun bir yol ve çok hızlı akan bir yol bence ehliyeti olmıyan arkadaşlar veya ehliyeti olupta tecrtübesiz arkadaşlar ehliyetli bir arkadaşlarını bulup artcı gelsinler
ne derler ne şiş yansın nede kebap:cat:

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
İHTİYAR' Alıntı:
sinüzit probleminiz için ege sahillerinde 1 hafta tatil öneriyorum.bilhassa çeşmede sabah ve akşam üzeri 1 saat yüzme ve aletsiz dalış, mineral yönünden zengin deniz suyunun koku ve tadını genizlerinizde hissediniz,emin olunuzki farkı hissedeceksiniz.bu arada gece sabaha kadar serbestsiniz istediğiniz etkinlikte bulunabilirsiniz:queen: :queen: :queen: geçmiş olsun ciddiyim:bounce:
THE DOCTOR..
valla iyi düşünmüşsün saol artık ağustos 7 de izine çıkıcam 15 gün olabilir anlım çatlıyor agrıdan hafta içi olsa git izin al yat hafta sonuna hep denk geliyor bu olay sabaha kadar bişiler yapıcam düşündügün için saol saygılar

GeCe__' Alıntı:
SİCK_BOY nıe bu kadar dert yanıyorsunkı ehlıyetsız nıe olmasın cnm ya oraya gelenlerın sankı hepsi ehlıyetlımı olucak.. hem polıs cevırse bıle kı cevırmezde sankı organısazyonu duzenlıyene cezamı kesıcek... ehlıyersız olmaz dıyende gecsin o ıslerı bence

ashes yazını okudunda bıraz ayıp olmuyomu ya ehlıyetı olmayıpta polıs yakalıyınca ceza kes demen unutma sende bı motorcusun ve suan merak edıyorsun söylıgımde benım ehlıyetım var aynı zmaanda.. bence bu kelımen hıc hos degıl
Arkadaşım güzel söylemişsinde asıl senin daha yönlendirici olman gerekir bence.Hem bu arkadaşın allah korusun başına bişey gelse yada ceza yese mesulü senmi olacaksın.Bak sen basmışsın paranı gitmişsın kursuna ne güzel ehliyet almışsın.Ayrıca ashesarkadaşımız şaka yapmış tabiki kimseye gelme demek bize yakışmaz ama bu kalabalık bir gezide birinin başına birşey gelse bunu hesabını kimse veremez o yüzden bence kimse kimsenin mesuliyetini almasın derim ben.Yolda kalanlara yardım etmek gerektiğinde her türlü yardımı yapmak bizim görevimiz ama başkasının mesuliyetini almak yanlış:cat:

ashes' Alıntı:
bende şans yok abi baş ağrısı sinuzit falan tam oldu c vitaminleri okyanus suyu falan ama gelicemde c.tesi akşamı huzurlu olmadı yani hastalıkta sağlıkta :)piknikteyim :)

oyy oyyy kıyamam sana beeee

yine bi temizlik yapılmış ama benim mesajım neden silinmiş anlayamadım!
hala listede yokum!ayrıca arabayla gelen ve arabasına beni alabilecek olan var mı demiştim?

alper_tim' Alıntı:
yenge adam ölüyo senin haberin yok walla çok ayıpladık:farao: :farao:

neden olmasın ki gece 1 den beri haberim var :bounce:
biz sadece burda mı görüşüoruz ki alla alla...

fragrance_chaplin' Alıntı:
hala listede yokum!ayrıca arabayla gelen ve arabasına beni alabilecek olan var mı demiştim?
benim mesajım gayet de bu başlığa göreydi,alakasız değildi!
:cat: evet arabalı arkadaşlar burcu kardeşimizede bir yer ayarlıyalım:cat:

evet malesef bizde musturaki ile ben arabamızın serviste olmasından dolayı bir ulaşım aracı bulamadığımız için gelemiyoruz umarım bi aksilik olmadan bol bol eylenirsiniz size iyi eylenceler ashesbana kadeh kaldırmayı unutma:cat:

teror' Alıntı:
evet malesef bizde musturaki ile ben arabamızın serviste olmasından dolayı bir ulaşım aracı bulamadığımız için gelemiyoruz umarım bi aksilik olmadan bol bol eylenirsiniz size iyi eylenceler ashesbana kadeh kaldırmayı unutma:cat:
wayy ergin abi....
sizde gidemiyorsunuz,bız de memo ıle gidecektik
ama olmadı kısmet dıyelım...:pale:

batuhan35' Alıntı:
wayy ergin abi....
sizde gidemiyorsunuz,bız de memo ıle gidecektik
ama olmadı kısmet dıyelım...:pale:
siz ben gitmiyorum diye gitmiyosyunuz dimi:p neyse bakarsınız bizim oralarda bişeyler yaparız abicim ne olur ne olmaz:cat:

bazı arkadaşların dün ehliyeti yoktu bugun var o yüzden gayet rahat konuşabiliyo.ehliyetsiz arkadaşlar da sizlerden yapıcı bir şeyler duymak istiyor.herkes gelmek istiyo ama sizlerden arkadaşlar gelin çevirme olursa ehliyetli arkadaşlarla motorları değişiriz felan gibi sözler duymak istiyor.yani ayarlarız gibilerinden ama burda kimse buna yanaşmıyor.heralde herşey sabah belli olacak..

Büyük gün yarın mı şimdi,
ah bi ekonomik özgürlüğüm olsaydı bende gelirdim

73umut' Alıntı:
kardeş daha dün yani cuma günü saat 3 e kadar senin de yoktu ehliyetin ama bütün gezilerde en ön sıradasın

:queen: :queen: :queen: Hahaha umut öle deme o adam VİP :queen:

Nediyosun sen bugüne kadar gezileri rahatlıkla yaptıysak onun sayesinde en önden gidip bizim yolumuzdaki bütün engelleri kaldırıyor :queen:

Yalnız şöle bişey var Dostdark güzel olduktan sonra VİP oluyo ona göre :queen:

tmm arkadaslar anlıyorum ama yanı ben sadece bıraz o kelımeye taktım sakada olabılır bılemem yanı polıs cevırken ceza kes agbı one fln bu laf bırqz hos egıl yanı.. pekı söle dusunelım adam motor aldı zorla morla ımkanlarıyla ama ehlıyet almaya malesef gucu yetmıo suan ve alamıo bıde zaten su 3 ayda bır ehlıyet alma cok sacma bılıyosunuz eskıden 1 haftaydı sadece, polıslerınde sımdımı aklıne geldı motorcuları durdurmak.. aynı zmanda zaten kımse mesulıyet alsın demıyorumkı zaten kımse bırbırının ustune mesulıyet alamaz.. benımde cevremde var ehlıyetsız olanlar bende tabıkı görevımı yapıyorum basbass bagrıyorum onlara ehlıyetınızı alın dıye sonucta yasak kanuna göre..neyse ben yarın gelemıcem size iyi egenleceler ıns. hıcbır sorun cıkmadan kazasız belasız ca guzel gecer gununuz bende o saatlerde kız arkımla şile taraflarında olucam.. herkese saygılar:bounce:

007

Paşa, Haxo ve ben son kritikleri bugün 16.00 sularında Fenerbahçe de dondurma yiyerek yaptık arkadaşlar... Paşa çiğ köftenin kıvamı hakkında konuştu ! :queen: Yarın bayaaa terliycek bu sıcakta çiğ köfte yoğurmaktan :queen: Bizde kamyon şamreli alıp Paşa yı gölde serinletelim dedik...:queen:
Sonra da biraz gezdik. (Fenerbahçe-Dragos) Bu arada Paşa benim Dorado ile zevk yaptı...:mrgreen:

:bestmt:

::puro::

selam millet teror ve bende geliyoruz oto ile gelicez malum ehliyet sorunu :salut: oto servisteydi ustayı bütün gece çalıştıracam :cherry:

fragrance_chaplin' Alıntı:
arabada boş yerimiz olucak galiba senide alabiliriz özelden yada msn den irtibata geçelim

Son düzenleme:
Gelemiyorum herkese iyi eğlenceler :( umarım eğlenirsiniz şüphem yok bundan eminim:cat:

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar