zuhtupasa' Alıntı:sondan 2. resim nası ama..:mrgreen: :queen:
viper_1' Alıntı:Burayı havalandırmak lazım , hem çok ısınmış...
walla süper koruma yapmış kendine didi tebrikler akıllı hayvan başka canım:rendeer: :rendeer:Tifosi12' Alıntı:
walla bende öle gördüm kendimi:queen: :queen:dostdark' Alıntı:Alper 10-11 haziran seve seve geziye gidiyorsun haberin var di mi![]()
alper_tim' Alıntı:skullcumm nası öğrettin sen resim yüklemeyi arkadaşımıza (umut73) bak ben tifosiye öğrettim ne kadar başarılı maşşallah
Benim Asker Arkadaşım Var. Kıyıköy Aynen benim de aklımdan geçti beyler Çok Süper Bir Yer. Nehir, Deniz, Orman Üçü bir arada İç içe. Çok güzel ve Zevk alınarak gidilecek bir yer. İsterseniz oraya bir organizasyon düzenleyebiliriz. Asker Arkadaşımı bu konuyla ilgili görevlendirebilirim. Arkadaşlar isterlerse tabi....camadan' Alıntı:kıyıköy'e gidilebilir. Trakyalı arkadaşlardan yokmudur. onlar bilirler.
ashes benide ekle sevgili eşimle birlikte
OLM TÖBE DE LEM adminledalga geçilirmi hayatta yapmam öle şeycamadan' Alıntı:ne dalga geçiyon olm admin ile hayretbişi seni gidi artçı seni
rahmi bak şimdi bi toopik var bizim soner açtı 10 haziran dostdark gezisi diye oraya bu yazını ekle orda kararlaştıralım soner ile irtibata geç istersen olur valla deniz olsundaRahmi&Halime' Alıntı:Benim Asker Arkadaşım Var. Kıyıköy Aynen benim de aklımdan geçti beyler Çok Süper Bir Yer. Nehir, Deniz, Orman Üçü bir arada İç içe. Çok güzel ve Zevk alınarak gidilecek bir yer. İsterseniz oraya bir organizasyon düzenleyebiliriz. Asker Arkadaşımı bu konuyla ilgili görevlendirebilirim. Arkadaşlar isterlerse tabi....